Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα για Μπριζ πριν τον Παναθηναϊκό (video)

Ήττα για Μπριζ πριν τον Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2015 02:09
Με το αριστερό μπήκε στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος η Μπριζ, καθώς η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 2-1 από την Σιντ Τρούιντεν.

Τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, η Μπριζ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν, στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο η Μπριζ κράτησε το μηδέν χάρη στις αποκρούσεις του Μπρουσέζ. Μάλιστα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 28’ κόντρα στη ροή του αγώνα, χάρη σε ωραίο πλασέ του Ντε Σούτερ από το ύψος της περιοχής.

Λίγα λεπτά μετά ο Ντιαμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη των φιλοξενούμενων, ωστόσο αστόχησε από κοντά, σχεδόν προ κενής εστίας.

Η απουσία του Ντουάρτε από το κέντρο της άμυνας ήταν εμφανής για την Μπριζ και η Σιντ Τρούιντεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 57’ με τον Φερνάντες. Ο άσος των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπρουσέζ και την αδράνεια της άμυνας, «γράφοντας» από κοντά το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 74’ ο Ζούνιορ Εντμίλσον με τρομερό μακρινό σουτ.

Ο σκόρερ των γηπεδούχων αποβλήθηκε τέσσερα λεπτά μετά το γκολ με δεύτερη κίτρινη, όμως η Μπριζ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Αυτή είναι η δεύτερη ήττα των Βέλγων σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, καθώς είχαν χάσει και στο Σούπερ Καπ από τη Γάνδη (1-0).

Μπριζ: Μπρουσέζ, Κουλς, Μέχελε, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Σίμονς (81' Στορμ), Φόρμερ, Βίκτορ Βάθκεθ, Αμπντουλά Ντιαμπί (86' Ουλαρέ), Εμ'Μπομπό (76' Ρεφαέλοβ), Ντε Σούτερ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.