Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκολντ Καπ: Η Τζαμάικα άφησε εκτός τελικού τις ΗΠΑ (video)

Γκολντ Καπ: Η Τζαμάικα άφησε εκτός τελικού τις ΗΠΑ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 03:19
Η Τζαμάικα κέρδισε με 2-1 τις ΗΠΑ στην Ατλάντα και προκρίθηκε στον τελικό του Γκολντ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

«Βόμβα» στο Γκολντ Καπ! Η Τζάμαικα κέρδισε με 2-1 τις ΗΠΑ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και άφησε εκτός τελικού την ομάδα-φαβορί για το τρόπαιο.

Οι Τζαμαικανοί πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών χάρη στην κεφαλιά του Μάτοκς (31’) και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάρνς (36’). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Μπράντλεϊ (48’), ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι λίγα λεπτά μετά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η Τζαμάικα άντεξε την πίεση των Αμερικανών και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αντίπαλος της θα είναι το Μεξικό, το οποίο κέρδισε αργότερα τον Παναμά με 2-1 στην παράταση (1-1 κ.δ) χάρη στη βοήθεια του διαιτητή.

Ο Παναμάς έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24ο λεπτό εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας του Λουίς Τεχάδα, όμως πήρε το προβάδισμα στο 67’ με γκολ του Ρομάν Τόρες.

Το Μεξικό, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις χάρη σε πέναλτι… δώρο του διαιτητή. Ο Γκουαρδάδο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί που το Μεξικό πήρε την πρόκριση χάρη σε νέο πέναλτι! Ο Γκουαρδάδο ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.