Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα-«καμπανάκι» πριν την Μπριζ

Ήττα-«καμπανάκι» πριν την Μπριζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2015 23:02
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και ηττήθηκε με 2-1 από την Ουντινέζε στη Λεωφόρο, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φιλική ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο έδειξαν αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και δέχτηκαν δύο «φτηνά» γκολ από τους Ιταλούς (9’ Φερνάντες, 76’ Αγκίρε), έπειτα από λάθη των Ταυλαρίδη και Τριανταφυλλόπουλου.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε την κατοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπεργκ (56’), ωστόσο πρέπει να περιορίσει τα ατομικά και ομαδικά λάθη, τα οποία απαγορεύονται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λγικ.

«Πιστεύω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε τα χαζά λάθη εάν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα.

Βραβεύτηκε στο ημίχρονο ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη θερμή υποδοχή.

Το ματς:


Ήττα-«καμπανάκι» πριν την Μπριζ
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Ουντινέζε πήρε το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό, σε μια φάση που ξεκίνησε από το… πουθενά. Μετά από βαθιά μπαλιά των Ιταλών, ο Φερνάντες βγήκε στην πλάτη του Ταυλαρίδη και με ωραία λόμπα «έγραψε» το 1-0.

Μετά το αρχικό σοκ, ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Ουντινέζε. Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να δημιουργήσουν την πρώτη ευκαιρία, η οποία ήρθε στο 27’ με σουτ του Καρέλη, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καρνέζη.

Στο 28’ το σουτ του Ατζαγκούν πέρασε άουτ και ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Βέμερ να σουτάρει, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Ουντινέζε. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος, αφού τα λεπτά κύλησαν χωρίς άλλη ευκαιρία.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 53’, όταν ο Πράνιτς έβγαλε την σέντρα, ωστόσο ο Μπεργκ αιφνιδιάστηκε και είδε τη μπάλα να περνάει από μπροστά του. Ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Σουηδός πήρε το… αίμα του πίσω και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από εξαιρετική πάσα του Λαγού, ο Μπεργκ έφυγε στην πλάτη της ιταλικής άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ουντινέζε θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα, καθώς στο 60’ ο Ζαπάτα κέρδισε σε προσωπική μονομαχία τον Σάντσεθ, όμως ο Κοτσόλης απόκρουσε, κρατώντας το 1-1. Οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο η Ουντινέζε κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 76’.

Μετά από τραγικό λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, ο Αγκίρε κρέμασε τον Κοτσόλη, «γράφοντας» το 2-1 για τους Ιταλούς. Στο 81’ ο Βίντμερ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κοτσόλη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Λουντ αστόχησε από την μικρή περιοχή.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (60’ Κουτρουμπής), Λαγός (60’ Τριανταφυλλόπουλος), Ζέκα, Ατζαγκούν (60’ Λουντ), Νίνης (66’ Πέτριτς), Καρέλης (70' Καλτσάς), Μπεργκ.

Ουντινέζε: Καρνέζης (46’ Σκουφέ), Βαγκέ (62’ Βέρε), Αλί Αντνάν (46’ Ερτό), Ντανίλο, Κονέ (46’ Μέρκελ), Εντενίλσον (62’ Πασκουάλε), Φερνάντες (83’ Ζαπάτα Α.), Ζαπάτα Μ. (62’ Πιρις), Ντομίτσι (46’ Μπαντού), Πίντσι (46’ Βίντμερ), Τερό (73’ Αγκίρε).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.