Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τούντορ: «Η πρόκριση θα έρθει από την άμυνα»

Τούντορ: «Η πρόκριση θα έρθει από την άμυνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2015 19:33
Ο Ίγκορ Τούντορ επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αμυνθεί σωστά κόντρα στην Λοκομοτίβα για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. «Περιμένω τους νέους παίκτες» τόνισε για τις μεταγραφές.

Την υπόσχεση πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έδωσε ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος στο πρώτο παιχνίδι και υπογράμμισε πως η πρόκριση θα έρθει από την άμυνα. Ο ίδιος προανήγγειλε βελτίωση της ομάδας όσο περνάνε οι μέρες, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα των Λούκας και Περέιρα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:


Για το πρώτο του ματς στην Τούμπα: «Είμαι ενθουσιασμένος αλλά συγκεντρωμένος και στο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς, θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Για το αν κόστισε η απουσία των Λούκας και Περέιρα: «Τα έχω πει για Λούκας-Περέιρα. Ο Περέιρα δεν έχει πληρώσει το πρόστιμο, ο Λούκας πλήρωσε κανονικά 300 ευρώ και έδειξε ότι θέλει να είναι μέλος της ομάδας. Είναι παίκτης της ομάδας και μάλιστα ένας από τους πιο σημαντικούς που διαθέτουμε. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, αυτό είναι πάνω απ' όλα και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Προσπαθούμε να εφαρμόζουμε αυτή την φιλοσοφία.

Για το αν περιμένει βελτίωση: «Περιμένω να δω βελτίωση κυρίως στην φυσική κατάσταση. Κάποιοι παίκτες πριν το πρώτο παιχνίδι είχαν κάνει μόλις μερικές προπονήσεις. Περιμένω πάντως να είμαστε καλύτεροι και στο τακτικό κομμάτι. Αύριο θα κάνουμε ευκαιρίες, αλλά την πρόκριση θα την πάρουμε με την άμυνα. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά»Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν μιλάω με ποσοστά, με ενδιαφέρει η καλή και σκληρή δουλειά, να θυσιαστούμε για την ομάδα, να αμυνθούμε σωστά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Η σκληρή δουλειά φέρνει τα αποτελέσματα».

Για την αισιοδοξία που βγάζει: «Πάντα πρέπει να είσαι θετικός. Έχω δει ήδη τρεις φορές το πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κάναμε σωστά πράγματα, που πρέπει να συνεχίσουμε και, φυσικά, να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Θα φανεί άμεσα η βελτίωση και σε έναν με δύο μήνες θα δείτε τον καλύτερο δυνατό ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία των Νομπόα και Ρατς: «Θα είναι σίγουρα στην ομάδα. αλλά δεν νομίζω πως θα ξεκινήσουν βασικοί, γιατί θέλω να είναι στην ενδεκάδα αυτοί που είναι στο μάξιμουμ».

Για την πίεση που θα φέρει ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός: «Έχω μάθει να ζω με πίεση και οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν να ζουν με αυτήν κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που θέλουμε να αλλάξουμε, δεν έχουν έρθει ποδοσφαιριστές, δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, ο ρόλος μου είναι να λέω την άποψή μου συμβουλευτικά, περιμένω όπως και εσείς τους νέους παίκτες».

Για την αντίδραση του κόσμου μετά την ήττα στην Κροατία: «Γνωρίζω για το αρνητικό κλίμα που προέρχεται από την προηγούμενη σεζόν, θα κάνουμε τους φιλάθλους μας τον δωδέκατο μας παίκτη, μόλις ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά. Δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν στο γήπεδο, ελπίζω να έρθουν πολλοί γιατί τους χρειαζόμαστε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.