Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στον τελικό μετά από 19 χρόνια η Ρίβερ (video)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στον τελικό μετά από 19 χρόνια η Ρίβερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2015 12:49
Η Ρίβερ Πλέιτ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γκουαρανί και εξασφάλισε την πρόκριση για τους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια.

Το 3ο Κόπα Λιμπερταδόρες της ιστορίας της θα διεκδικήσει η Ρίβερ Πλέιτ, καθώς οι «μιγιονάριος» προκρίθηκαν στους τελικούς της διοργάνωσης μετά την ισοπαλία τους με 1-1 στην έδρα της Γκουαρανί.

Οι Αργεντινοί είχαν νικήσει με 2-0 στο «Μομουνεντάλ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό στη ρεβάνς της Παραγουάης. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 61’ με γκολ του Φερνάντο Φερνάντες, ωστόσο η Ρίβερ κατάφερε να απαντήσει στο 79’.

Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Βιούδεζ (ντεμπούτο), ο Αλάριο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με όμορφη λόμπα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρίβερ. Οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «μιγιονάριος», οι οποίοι προκρίθηκαν σε τελικούς Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια.

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει παίξει σε τέσσερις τελικούς, μετρώντας δύο νίκες (1986, 1996) και δύο ήττες (1966, 1976). Αντίπαλος της θα είναι η Ιντερνασιονάλ από την Βραζιλία ή η Τίγκρες από το Μεξικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.