Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με Ντε Βινσέντι για ΑΠΟΕΛ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με Ντε Βινσέντι για ΑΠΟΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2015 23:09
Με γκολ του Ντε Βινσέντι (60’), ο ΑΠΟΕΛ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Βαρντάρ στα Σκόπια και εξασφάλισε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Βαρντάρ (1-1) ωστόσο κατάφερε να «σφραγίσει» την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο.

Η ομάδα του Πασιένσια είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα των Σκοπιανών. Τη λύση για τους Κύπριους έδωσε στο 60’ ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Πατσόφσκι μετά από εξαιρετική μπαλιά του Βάντερ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε μεγάλες ευκαιρίες με Αλεξάνδρου και Ντε Βινσέντι για ένα δεύτερο γκολ και τελικώς η Βαρντάρ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 90+4΄με τέρμα του Λιαμέφσκι.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν νίκησαν, αλλά πήραν το ζητούμενο, που ήταν η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Μίντιλαντ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και εξασφάλισε την πρόκριση μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Να σημειωθεί πως πριν το παιχνίδι σημειώθηκε ένταση στις εξέδρες. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κρέμασαν στα κάγκελα μια ελληνική και μια σερβική σημαία, προκαλώντας την αντίδραση των γηπεδούχων. Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου ζήτησαν να κατέβουν οι σημαίες με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι ανέβασαν πανό με τον Ήλιο της Βεργίνας, το οποίο δεν κατέβηκε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.