Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Φενέρ του φανέρωσε τις αδυναμίες (video)

Η Φενέρ του φανέρωσε τις αδυναμίες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2015 22:47
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα αμυντικά κενά και ηττήθηκε με 3-2 από την Φενέρμπαχτσε σε φιλικό παιχνίδι στην Τουρκία, το οποίο επιβεβαίωσε την επιτακτική ανάγκη των «ερυθρόλευκων» για ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση.

Φιλική ήττα με 3-2 από την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί τουρκικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχτηκαν στην άμυνα με Αυλωνίτη και Βούρο και παρουσίασαν μεγάλες αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Και τα τρία γκολ της Φενέρ (11’ Σο, 32’ Φερναντάο, 65’ Ουιγκάρ) ήρθαν μετά από λάθη της άμυνας, ενώ στην ομάδα του Σίλβα έλλειψε ο κλασικός σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26΄με εύστοχο πέναλτι του Φορτούνη ενώ μείωσε για το τελικό 3-2 στο 89’ με γκολ του Τσόρι, έπειτα από ωραία πάσα του Ντοσεβί.

Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Πάρντο, ο οποίος έπαιξε σε όλο το πρώτο μέρος και έδειξε πως είναι πολύ καλός στον χειρισμό της μπάλας και στο ένας εναντίον ενός.

Το ματς:


Η Φενέρ του φανέρωσε τις αδυναμίες (video)
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 4ο λεπτό όταν ο Πάρντο έβγαλε ωραία στον Χάρα, όμως ο Αργεντινός δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και η φάση χάθηκε. Ο Κολομβιανός έκανε καλό ξεκίνημα, έδειξε αμέσως ότι είναι καλός χειριστής της μπάλας, ωστόσο στη συνέχεια δεν πήρε πολλές προσπάθειες και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στο πρώτο του παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα.

Η Φενέρμπαχτσε ανέβασε ρυθμό μετά το πρώτο 5ο λεπτο και «άγγιξε» το 1-0 στο 10ο λεπτό, με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι σε κεφαλιά του Φερναντάο. Ωστόσο ένα λεπτό μετά η τουρκική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού, ο Ντιέγκο βρήκε τον αμαρκάριστο Σο (τρεις παίκτες ήταν ελεύθεροι στην περιοχή) και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ από κοντά.

Στο 12’ ο σκόρερ της Φενέρ απείλησε για το 2-0 με σουτ στην κλειστή γωνία, όμως ο Ρομπέρτο έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει, βελτίωσε την κυκλοφορία του και στο 25’ έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια και εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπουχαλάκη, ο Χάρα βγήκε τετ-α-τετ και κέρδισε πέναλτι από τον Βολκάν, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Φορτούνης.

Η Φενέρ έφτασε κοντά στο 2-1 στο 28’ με σουτ του Τοπάλ (λίγο δίπλα από το δοκάρι) και τα κατάφερε στο 32’ έπειτα από νέα αμυντική ολιγωρία του Ολυμπιακού. Μετά από βαθιά μπαλιά του Κίαερ, ο Σο κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε τον Ρομπέρτο, ο οποίος απόκρουσε, όμως ο Φερναντάο πήρε το… ριμπάουντ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Τούρκους. Ένα λεπτό μετά η ομάδα του Περέιρα έφτασε κοντά σε 3ο γκολ, όμως ο Ρομπέρτο απόκρουσε το σουτ του Ντιέγκο.

Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε τέσσερες αλλαγές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Σαλίνο πέρασε αντί του Μαζουάκου, ο Ντοσεβί αντί του Ντουρμάζ, ο Τσόρι στη θέση του Πάρντο και ο Κασάμι σ' εκείνη του Ζντιέλαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 54’ με σουτ του Φορτούνη, το οποίο μπλόκαρε ο Βολκάν. Η Φενέρ απάντησε στις ευκαιρίες στο 60’ με άστοχη κεφαλιά του Φερναντάο και πέντε λεπτά μετά πέτυχε 3ο γκολ με τον Ουιγκάρ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της ερυθρόλευκης άμυνας και «έγραψε» το 3-1.

Η κούραση των παικτών αλλά και οι συνεχόμενες αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση του στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να μειώσει στο 89’ σε 3-2. Ο Ντοσεβί βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τσόρι και αυτός νίκησε τον Βολκάν με όμορφο πλασέ. Στις καθυστερήσεις ο Αργεντινός είχε καλή στιγμή με εκτέλεση φάουλ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο ο Βολκάν απομάκρυνε, κρατώντας το 3-2 μέχρι το φινάλε.

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Χασάν Αλί (46’ Ερκίν), Μπρούνο Άλβες (63’ Ουιγκάρ), Κίαερ (55’ Μπα), Γκοκάν (63’ Σενέρ), Σόουζα (63’ Χόλμεν), Τοπάλ (46’ Μεϊρέλες), Νάνι (64΄Στοχ), Ντιέγκο (63’ Κράσιτς), Σο (63’ Κάντλετς), Φερναντάο (78’ Χακάν)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού (46’ Σαλίνο), Ζντιέλαρ (46’ Κασάμι), Μπουχαλάκης (67’ Τζανδάρης), Πάρντο (46’ Τσόρι), Φορτούνης (67’ Κολοβός), Ντουρμάζ (46’ Ντοσεβί), Χάρα (73’ Ολαϊτάν)

Τα γκολ:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.