Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν ο Άντκινς, αναλαμβάνει ο Ποκετίνο

Παρελθόν ο Άντκινς, αναλαμβάνει ο Ποκετίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2013 16:18
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νάιτζελ Άντκινς, με την ομάδα να ανακοινώνει αμέσως τον αντικαταστάτη του, ο οποίος ακούει στο όνομα, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από τους οπαδούς της ομάδας, μιας και ο Άντκινς ήταν ο αναμορφωτής των «Άγιων», αφού ανέλαβε το 2010 όταν η ομάδα ήταν στην Λιγκ 1 (3η κατηγορία) οδήγόντας την στα «σαλόνια» της Πρέμιερ μέσα σε δύο χρόνια.

Παράλληλα, η χρονική στιγμή στην οποία πάρθηκε αυτή η απόφαση, προκαλεί ερωτηματικά μιας και μετά το κακό ξεκίνημα, η ομάδα φαινόταν ότι είχε βρει τα πατήματα της, μετρώντας αήττητο 5 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, με τελευταίο αποτέλεσμα την εντυπωσιακή ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι (2-2).

Μάλιστα ο σύλλογος ανακοίνωσε άμεσα τον αντικαταστάτη του, με τον Ποκετίνο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 40χρονος πρώην Αργεντινός διεθνής, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως τεχνικός της Εσπανιόλ το 2009 στην οποία έμεινε ως το 2012. Στην πρώτη του χρονιά, κατάφερε να σώσει τον σύλλογο από τον υποβιβασμό, αναλαμβάνοντας από τον Ιανουάριο, ωστόσο πέρσι οι «Καταλανοί» σώθηκαν μόλις με 1 βαθμό διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα που αναλαμβάνει ο Ποκετίνο, μία κίνηση που σίγουρα επιφυλάσσει αρκετό ρίσκο από τους ιθύνοντες της Σαουθάμπτον.

«Η απόφαση πάρθηκε με σκοπό τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες του συλλόγου» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.