Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργείται ο Εσιέν

Χειρουργείται ο Εσιέν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2015 13:20
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Σε ένα μήνα η επιστροφή του.

Για τη Γερμανία θα αναχωρήσει τη Δευτέρα ο Μίκαελ Εσιέν ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να ξεπεράσει μία και καλή τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκανέζος μέσος δεν συμμετείχε γι’ αυτό το λόγο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Η κατάσταση του δεν παρουσίασε βελτίωση και την Κυριακή (19/7) κλήθηκε να συζητήσει για το θέμα με τον Γιάννη Αναστασίου και το ιατρικό τιμ στο Κορωπί. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού τη λύση του χειρουργείου και ο έμπειρος άσος θα επισκεφτεί ειδικό χειρουργό που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η «επέμβαση» θεωρείται απλή και ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του στην ενεργό δράση είναι ένας μήνας. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα πλει-οφ είτε του Τσάμπιονς Λιγκ (18-19 Αυγούστου τα πρώτα ματς), αν οι «πράσινοι» ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπριζ, είτε του Γιουρόπα Λιγκ (20 Αυγούστου τα πρώτς ματς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.