Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Γιουβέντους ο Γκέτσε

Πλησιάζει στην Γιουβέντους ο Γκέτσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2015 02:15
Κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε φέρεται να βρίσκεται η Γιουβέντους, με τον Γερμανό άσο να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Την ώρα που ο Αρτούρο Βιδάλ ετοιμάζει βαλίτσες για το Μόναχο, ο Μάριο Γκέτσε είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει την αντίθεση διαδρομή!

Ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γιουβέντους βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Γερμανού άσου, με το ποσό της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 30 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο 23χρονος έδωσε συνέντευξη στο «Goal», όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη Γιουβέντους, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί εκτός Γερμανίας. Ο ίδιος διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία, ωστόσο έδωσε έμφαση στο «μέχρι στιγμής»:

«Η Γιουβέντους πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και δεν νομίζω ότι έφτασε τυχαία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Κερδίσανε τρόπαια την περασμένη σεζόν και είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Όμως αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να πω… αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο Γκέτσε και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι θα είναι μια καλή εμπειρία να παίξω στο εξωτερικό. Νέα γλώσσα, νέα κουλτούρα, πιστεύω θα μου άρεσε! Όμως όπως είπα, είμαι ακόμα στην αρχή της καριέρας μου και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.