Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε Λεβαδειακό, κέρδισε Λουντ

Νίκησε Λεβαδειακό, κέρδισε Λουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2015 21:42
Με κορυφαίο τον Λουντ οποίος είχε συμβολή και στα τρία γκολ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία και ετοιμάζεται πλέον για το φιλικό με την Ουντινέζε, που θα αποτελέσει κρας-τεστ πριν τα παιχνίδια με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Λεβαδειακό, ωστόσο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Βοιωτία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιλιάζες (13’), ωστόσο ο Παναθηναϊκός έφερε… τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Καλτσά (44’), Πέτριτς (47’) και Καρέλη (84’). Από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Σάντσεθ.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Λουντ, ο οποίος είχε συμβολή και στα τρία γκολ, κάνοντας τη διαφορά για το «τριφύλλι».

Το ματς:


Νίκησε Λεβαδειακό, κέρδισε Λουντ
Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αφήνοντας στην Αθήνα τους Μπεργκ, Νίνη, Κλωναρίδη, Ζέκα Εσιέν, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Θελάντερ και Κοτσόλη.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με «βολίδα» του Μιλιάζες, παραβιάζοντας την εστία του Στιλ, ο οποίος είχε κακές τοποθετήσεις στο πρώτο μέρος.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για να απαντήσει όμως, όμως ο Δώνης σημάδεψε το δοκάρι, μετά από ωραία κάθετη του Λουντ. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την άμυνα του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 30’ με δυνατό σουτ του Μαχαίρα, ωστόσο δέχτηκαν την ισοφάριση στο 44’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουντ, ο Καλτσάς «έγραψε» το 1-1 με κοντινή κεφαλιά.

Στην επανάληψη ο Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τον Σάντσεθ, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 47’ με τον Πέτριτς, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λουντ.

Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει κατακόρυφα. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ του Πέτριτς και είχε καλή στιγμή στο 79’ με σουτ του Παππά, όμως ο Στιλ έδιωξε με γροθιές.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός πέτυχε 3ο τέρμα με τον Καρέλη, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Ο Λούντ έδωσε ωραία στον Μαρινάκη, αυτός έκανε όμορφη σέντρα για τον Καρέλη, ο οποίος «έγραψε» το 3-1. Ο ίδιος είχε ευκαιρία για να πετύχει ακόμα ένα γκολ στο 87’, ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Λεβαδειακός: Τσιντώτας (58' Μοσχονάς), Αποστόλου (70' Σταματάκης), Μάντζιος (75' Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58' Μάγκας), Μιλιάζες (76' Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Καψάσκης.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67' Μαρινάκης), Λαγός (46' Σάντσες), Λουντ, Δώνης (70' Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82' Τζανουλίνος), Καλτσάς (73' Καρέλης), Πέτριτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.