Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κληρώνει για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Κληρώνει για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2015 10:18
Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος (14:00) στον αντίστοιχο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ημέρα κληρώσεων είναι η σημερινή σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ!

Το μεσημέρι στις 13:00 θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλο που καλείται να ξεπεράσει για να προκριθεί στα πλει-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» θα είναι στους αδύναμους στο γκρουπ των μη πρωταθλητών και θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ και Μονακό.

Οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 28-29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 4-5 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι οι νικητές σε αυτή τη φάση προκρίνονται στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι ηττημένοι στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο


Κληρώνει για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο
Μία ώρα μετά (14:00) θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου Ατρόμητος και ΠΑΟΚ (εφόσον περάσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα) θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει τοποθετηθεί στους ισχυρούς του 2ου γκρουπ κλήρωσης και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γιάμπλονετς, Τάργκου Μούρες ή έναν από τους νικητές των αγώνων Σλασκ Βρότσλαβ-Γκέτεμποργκ, Σκόντο Ρίγα-Ντέμπρετσεν, Σπάρτακ Τρνάβα-Λίνφιλντ, Βαντούζ-Νέμε Κάλιου.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει τοποθετηθεί στους ισχυρούς του 4ου γκρουπ κλήρωσης και θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Κιριάτ Σμόνα ή έναν από τους νικητές των αγώνων Ίνβερνές-Άστρα, ΑΙΚ-Σιράκ, Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ- Βόλφσμπεργκερ, Φερεντσβάρος-Ζελιέζνιτσαρ, Τσουκαρίτσκι-Γκαμπάλα.

Οι πρώτες αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο θα γίνουν στις 30 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (6 Αυγούστου).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.