Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το αντίο και η συγνώμη του Βαλβέρδε

Το αντίο και η συγνώμη του Βαλβέρδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2013 15:17
Την είδηση πως θα αποχωρεί από τον πάγκο της Βαλένθια, επιβεβαίωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος μάλιστα ζήτησε συγνώμη που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τα έβαλε και με τη διαιτησία στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ανακοινώσει στους παίκτες του στα αποδυτήρια των «νυχτερίδων» πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που αποκάλυψε και στο ευρύ κοινό με δηλώσεις του μετά την ήττα της Βαλένθια με 4-3 από τη Σεβίλλη, αποτέλεσμα που την αφήνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα ο ίδιος, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που δεν κατάφερε τελικώς να στείλει την ομάδα στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τα έβαλε και με τον διαιτητής της αναμέτρησης στη χθεσινή αναμέτρηση στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»:

«Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στη Βαλένθια. Ζητώ συγγνώμη από όλη την ομάδα που δεν μπόρεσα να τους πάω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διαιτητής ήταν σε κακή μέρα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο, το ματς ήταν άνισο εξαιτίας των αποφάσεων του διαιτητή.

Δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά με 10 παίκτες σε ένα τέτοιο ματς. Είμαστε εκνευρισμένοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν ήταν γραπτό να τα καταφέρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.