Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέδρο: «Δύσκολη η θέση μου στην Μπαρτσελόνα»

Πέδρο: «Δύσκολη η θέση μου στην Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2015 19:39
Ο Πέδρο διέψευσε πως έχει μιλήσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τσέλσι, ωστόσο άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της αποχώρησης του από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως έχει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Παρότι επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019, ο Πέδρο εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που έχει στους Καταλανούς.

Χθεσινός δημοσίευμα της «Sport» αποκάλυψε ότι η Τσέλσι είναι έτοιμη να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης του Πέδρο (μειώθηκε σε 30 εκατ. από 150 εκατ. ευρώ) και να φέρει στο Λονδίνο τον Ισπανό επιθετικό.

Ο 27χρονος διέψευσε πως έχει μιλήσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο (σ.σ.όπως ισχυρίζονταν το δημοσίευμα), ωστόσο αποκάλυψε πως έχει προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «Καμπ Νου»:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Μουρίνιο. Αυτό θα ήταν ασέβεια στην Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια πως έχει μειωθεί η ρήτρα και πως υπάρχουν προτάσεις. Είμαι σε δύσκολη θέση. Καθένας θέλει να αγωνίζεται περισσότερο» δήλωσε ο Πέδρο και πρόσθεσε:

«Θα ήταν όνειρο να μείνω στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας μου, αλλά δεν είναι εύκολο όταν έχεις φιλοδοξίες και θες να αγωνίζεσαι. Ελπίζω να μπορέσω να μείνω στην Μπαρτσελόνα, όμως είναι ένας πολύ απαιτητικός σύλλογος. Θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς είσαι χαρούμενος όταν μπορείς να παίζεις», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.