Stoixima στο ποδόσφαιρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2015 17:10
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Μοργκάν Σνάιντερλιν. Ο Γάλλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 4+1 ετών και παρουσιάστηκε από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μοργκάν Σνάιντερλιν, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

«Είμαι ευχαριστημένος που είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν έμαθα ότι η Γιουνάιτεντ ενδιαφερόταν για εμένα, ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για εμένα. Απόλαυσα επτά πολύ χαρούμενα χρόνια στη Σαουθάμπτον και είναι ένας σύλλογος που πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Όμως η ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της ομάδας και να βοηθήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, ήταν πολύ μεγάλη για να την αφήσω», δήλωσε ο 25χρονος.

Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε επίσημα γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ.

«Κόκκινος διάβολος» ο Σβαϊνστάιγκερ

Ανακοίνωσε Σνάιντερλιν η Γιουνάιτεντ
Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο Γερμανός μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, αποχωρώντας από την Μπάγερν μετά από το 1998. Στους Βαυαρούς είχε 500 συμμετοχές και σημείωσε 70 γκολ, κατακτώντας μαζί τους οχτώ πρωταθλήματα, εφτά Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ, δύο Σούπερ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Πέρασα υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου. Ήταν έναν υπέροχο ταξίδι και η απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μόνη ομάδα για την οποία θα άφηνα το Μόναχο. Νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Λουίς Φαν Χάαλ»