Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Ελ Σαραουί ο Ζαρντίμ

Παίρνει Ελ Σαραουί ο Ζαρντίμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2015 16:49
Στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στεφάν Ελ Σαραουί. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία και το επίσημο κανάλι των «ροσονέρι» επιβεβαίωσε το «deal».

Μια ημέρα μετά το τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Τραορέ, Καβαλέιρο και Έλντερ Κόστα, η Μονακό είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Στεφάν Ελ Σαραουί.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά Μέσα, οι Μονεγάσκοι ήρθαν σε συμφωνία με την Μίλαν και ο 22χρονος θα βρεθεί τη Δευτέρα (13/7) στο Πριγκιπάτο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Την είδηση επιβεβαίωσε το επίσημο κανάλι των «ροσονέρι» και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ιταλός επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού έναντι 2 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 16 εκατ. ευρώ η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εφόσον ο παίκτης συμπληρώσει 15 συμμετοχές. Αυτός ο όρος συμφωνήθηκε εξαιτίας των αρκετών τραυματισμών που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ελ Σαραουί τα προηγούμενα χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.