Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Τα σήκωσε όλα η Μπάγερν!

Κύπελλο Γερμανίας: Τα σήκωσε όλα η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2013 00:20
Αν και πήγε να αυτοκτονήσει, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-2 στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας της Στουτγκάρδης στο Βερολίνο, και σημείωσε το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της.

Μετά το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν κατέκτησε και το Κύπελλο Γερμανίας, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα σε αυτή τη… μαγική χρονιά για τους Βαυαρούς.

Αυτό ήταν το 16ο τρόπαιο στην διοργάνωση για τη Μπάγερν η οποία έγινε παράλληλα η πρώτη Γερμανική ομάδα που κατάφερε να κάνει το τρεμπλ, μπαίνοντας έτσι μαζί με τις Σέλτικ (1967), Αϊντχόφεν (1988), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999), Μπαρτσελόνα (2009) και Ίντερ (2010) στο «κλειστό» κλαμπ των ομάδων που έχουν σημειώσει ανάλογη επιτυχία στο παρελθόν.

Στα του αγώνα, οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στα γκολ των Μίλερ (38’ πεν) και Γκόμεζ (48’, 61’), και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων οι οποίοι με τέρματα του Χάρνικ (71΄, 80’), έφτασαν μια ανάσα από το να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, το τελικό 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος, και η Μπάγερν έγραψε ιστορία!

Στο τέλος του αγώνα ακλουθούσε ξέφρενο πανηγύρι από τους παίκτες της ομάδας οι οποίοι το γιόρτασαν με τη ψυχή τους.

Κύπελλο Γερμανίας: Τα σήκωσε όλα η Μπάγερν!
Κύπελλο Γερμανίας: Τα σήκωσε όλα η Μπάγερν!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.