Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δικαιώθηκε στο CAS και βλέπει Euro η Αλβανία

Δικαιώθηκε στο CAS και βλέπει Euro η Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2015 16:40
Η Αλβανία δικαιώθηκε από το CAS για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τη Σερβία και θα πάρει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά, φτάνοντας τους 10 βαθμούς στο 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016!

Σε τροχιά απευθείας πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 έβαλε την Αλβανία το CAS. Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τους Αλβανούς για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο στο ματς κόντρα στη Σερβία και η αλβανική ομάδα θα πάρει το ματς στα χαρτιά.

Η αρχική απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ήταν ακριβώς η αντίθετη, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε χρίσει νικητή του αγώνα στα χαρτιά τη Σερβία, ωστόσο της επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών.

Πλέον, μετά την απόφαση του CAS, η Αλβανία έφτασε τους 10 βαθμούς στον 9ο προκριματικό όμιλο, όσους έχει και η δεύτερη Δανία, με την Αλβανία ωστόσο να έχει ένα ματς λιγότερο!

Όλα αυτά μια ημέρα μετά την εντυπωσιακή άνοδο 15 θέσεων της ομάδας στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA, με τους Αλβανούς να βρίσκονται πλέον στην 36η θέση (η Ελλάδα είναι στην 44η).

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου μετά την απόφαση του CAS:


1. Πορτογαλία 12
2. Δανία 10
3. Αλβανία 10*
4. Σερβία 1
5. Αρμενία 1

*Αγώνα λιγότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.