Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε στην άμυνα ο ΠΑΟΚ

Προβλημάτισε στην άμυνα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2015 19:46
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα τραγικά λάθη στα μετόπισθεν (δύο αυτογκόλ) και ηττήθηκε με 4-3 από την Μπόχουμ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Φιλική ήττα-«καμπανάκι» με 4-3 από την Μπόχουμ (ομάδα 2ης κατηγορίας στη Γερμανία) γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Δύο διαφορετικές ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είδε την ομάδα του να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έβρισκε λύσεις στην επίθεση στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας τρία γκολ με Περέιρα (6’, 11’) και Κίτσιου (45+1’).

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ήταν προβληματικοί στην άμυνα, αφού δέχτηκαν τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο, τα δύο μάλιστα με αυτογκόλ (10’ Κόστα, 42’ Βίτορ). Στο δεύτερο είχε μεγάλη ευθύνη ο Όλσεν, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο «σφιχτός» στην επανάληψη ωστόσο δέχτηκε ακόμα ένα γκολ, ενώ δεν κατάφερε να απειλήσει την Μπόχουμ, αδυνατώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Το ματς:


Προβλημάτισε στην άμυνα ο ΠΑΟΚ
Όπως και στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Κοτ Αζούρ, ο Ιγκόρ Τούντορ επέλεξε σχηματισμό 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Όλσεν, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, ενώ η τριάδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ. Φουλ μπακ αριστερά ο Μακ, δεξιά ο Κίτσιου, Μαντούρο, Πέλκας και Γκολάσα στα χαφ ενώ Περέιρα, Λούκας ήταν το δίδυμο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επιθετικά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από σέντρα του Τζαβέλλα, ο Πέρτελ της Μπόχουμ έκανε τραγικό λάθος και ο Περέιρα δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ.

Τέσσερα λεπτά μετά η Μπόχουμ κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε αυτογκόλ του Κόστα, ο οποίος κρέμασε τον Όλσεν σε προσπάθεια του να ανακόψει γύρισμα αντιπάλου. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέκτησε το προβάδισμα στο 11’ με σουτ του Περέιρα (η μπάλα βρήκε στον Τσελότσι και κατέληξε στα δίχτυα).

Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα και στο 15’ έφτασε κοντά στο 3-1 με σουτ του Γκολάσα. Τέσσερα λεπτά μετά η Μπόχουμ «άγγιξε» το 2-2, όμως ο Όλσεν πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε δυνατό σουτ του Τερόντε.

Οι Γερμανοί ανέβασαν ρυθμό, είχαν δοκάρι στο 26’ με κεφαλιά του Τερόντε και στο 32’ έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο τακουνάκι του Φούγκλαντ. Η Μπόχουμ είχε τον έλεγχο και κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 42’ χάρη σε νέο αυτογκόλ του ΠΑΟΚ! Ο Βίτορ έκανε κακό γύρισμα προς τον Όλσεν, ο οποίος δεν κατάφερε να κοντρολάρει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Ο Σουηδός γκολκίπερ κράτησε το 2-3 στο 45’ νικώντας τον Γκρέγκοριτς και ένα λεπτό μετά ήρθε η ισοφάριση για τους Θεσσαλονικείς. Έπειτα από αναστάτωση στην περιοχή της Μπόχουμ, η μπάλα έφτασε στον Κίτσιου, ο οποίος νίκησε με κοντινό σουτ τον Ρίμαν, γράφοντας το 3-3.

Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ άλλαξε όλη την ενδεκάδα, βάζοντας στο παιχνίδι τους Γλύκο, Σκόνδρα, Παπαγιαννόπουλο, Πούγγουρα, Τζιόλη, Μυστακίδη, Χαρίση, Κάτσε, Κοροβέση, Σαββίδη και Σαλπιγγίδη.

Στο 48’ λίγο έλλειψε να βλέπαμε τρίτο αυτογκόλ από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μυστακίδης δεν βρήκε καλά την μπάλα και ανάγκασε σε δύσκολη εκτίναξη τον Γλύκο. Ο «δικέφαλος του Βορρά» απείλησε στο 61’ με σουτ του Σαλπιγγίδη, όμως πέντε λεπτά μετά η Μπόχουμ έκανε το 4-3 με κοντινή προβολή του Γκρέγκοριτς.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους Γερμανούς, παρουσιάζοντας πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η Μπόχουμ έλεγξε το παιχνίδι και διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.