Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομάδα δέχτηκε 114 γκολ σε τρία παιχνίδια! (video)

Ομάδα δέχτηκε 114 γκολ σε τρία παιχνίδια! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2015 00:39
Σοβαρή υποψηφιότητα για την χειρότερη ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη βάζει η Εθνική Μικρονησίας U23, καθώς σε τρία παιχνίδια προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 δέχτηκε τον αριθμό ρεκόρ των 114 γκολ!

Πως λέμε άμυνα… μπετόν; Καμία σχέση… Η Εθνική ομάδα της Μικρονησίας U23 έχει σπάσει όλα τα (αρνητικά) ρεκόρ στα προκριματικά του Ειρηνικού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, αφού σε τρία παιχνίδια έχει δεχτεί τον αριθμό ρεκόρ των 114 γκολ!

Οι Μικρονήσιοι διασύρθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με 30-0 από την Ταϊτή (την ομάδα… σάκο του μποξ στο περασμένο Κύπελλο Συνομοσπονδιών), ενώ στο δεύτερο παιχνίδι διαλύθηκαν με 38-0 από τα Φίτζι.

Ομάδα δέχτηκε 114 γκολ σε τρία παιχνίδια! (video)
Ωστόσο υπήρχαν και χειρότερα αφού στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου ηττήθηκαν με 46-0 από το Βανουάτου. Αυτή θα ήταν μια ήττα με σκορ-ρεκόρ, ωστόσο η FIFA διευκρίνισε ότι δεν θα το αναγνωρίσει γιατί το παιχνίδι αφορούσε δύο Εθνικές ομάδες με ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 23 ετών.

Πρωταγωνιστής του αγώνα για τους νικητές ήταν ο Τζιν Κάλτακ, ο οποίος σημείωσε 16 γκολ. Δεν πήρε άλλωστε άδικα το Χρυσό Παπούτσι στο Πανωκεανικό U20 του 2011...

Σημειώνεται ότι μεγαλύτερη επίσημη νίκη στην ιστορία του αθλήματος παραμένει το 31-0 της Αυστραλίας επί της Αμερικάνικης Σαμόα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2002.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.