Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλβες: «Ο Γκουαρντιόλα ήθελε το Μουντιάλ με την Βραζιλία»

Άλβες: «Ο Γκουαρντιόλα ήθελε το Μουντιάλ με την Βραζιλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2015 23:53
Στην αποκάλυψη ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμούσε να κατακτήσει το Μουντιάλ του 2014 με την Εθνική Βραζιλίας προχώρησε ο Ντάνι Άλβες.

Συνέντευξη στο βραζιλιάνικο ESPN έδωσε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα ονειρευόταν να κατακτήσει το Μουντιάλ του 2014 ως προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Μάλιστα, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε ότι η ομοσπονδία της Βραζιλίας δεν επιθυμούσε την περίπτωση του Καταλανού τεχνικού, με τη δικαιολογία ότι ο κόσμος της χώρας θα αντιδρούσε σε μια ενδεχόμενη πρόσληψη ξένου προπονητή:

«Ο Πεπ μας είχε πει ότι ήθελε να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Εθνική Βραζιλίας. Μάλιστα είχε μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μας κάνει πρωταθλητές κόσμου. Όμως, η ομοσπονδία δεν τον ήθελε, λέγοντας ότι δεν ήξερε αν ο κόσμος θα αποδέχονταν έναν ξένο προπονητή», δήλωσε ο Άλβες και πρόσθεσε:

«Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Έφερε επανάσταση στο ποδόσφαιρο και είχαμε την ευκαιρία να τον είχαμε μαζί μας. Εάν αφήνεις μια τέτοια ευκαιρία να φύγει, τότε δεν νοιάζεται πραγματικά για την Εθνική ομάδα…», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε παρουσιαστεί από διάφορα Μέσα ως υποψήφιος διάδοχος του Μενέζες το 2012. Ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς η βραζιλιάνικη ομοσπονδία επέλεξε τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι με τα… γνωστά αποτελέσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.