Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει δουλειά ακόμα!

Θέλει δουλειά ακόμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2015 21:10
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Μπριζ, στο πρώτο του δυνατό φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Προηγήθηκαν με όμορφο γκολ του Καρέλη οι «πράσινοι», οι οποίοι παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στη δημιουργία φάσεων.

Εμφανώς επηρεασμένος από τις σκληρές προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από την πιο έτοιμη Μπριζ, η οποία είναι υποψήφια αντίπαλος του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών, δείχνοντας πως χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε στη διάθεση του τους Εσιέν, Στιλ, Βέμερ, Νάνο και επέλεξε ξανά το 4-2-2-2 ως αρχικό σχήμα. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μπούρμπο και αριστερά τον Χουχούμη ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο. Δώνης και Ζέκα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους έπαιζαν οι Ατζαγκούν και Πέτριτς και στην επίθεση ο Καλτσάς με τον Καρέλη.

Θέλει δουλειά ακόμα!
Μετά τα πρώτα δέκα αγωνιστικά λεπτά, η Μπριζ ανέβασε ρυθμό και απείλησε τρεις φορές την εστία του Κοτσόλη, ο οποίος όμως ήταν σε ετοιμότητα. Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν και κατάφερε να προηγηθεί στο 21’ χωρίς να είχε κάνει άλλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Μετά από μπαλιά του Ζέκα, ο Καρέλης στόπαρε εντυπωσιακά και αφού προσπέρασε τον Ντεσβίλ, «έγραψε» το 1-0 με όμορφο τελείωμα.

Το γκολ ήταν η μοναδική καλή στιγμή για τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν βαριά πόδια, ήταν ασύνδετοι και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι σε μια πιο έτοιμη αντίπαλο, που είχε δώσει ήδη τρία φιλικά παιχνίδια.

Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα για το «τριφύλλι» ήταν η αμυντική λειτουργία. Η Μπριζ έβρισκε αρκετούς χώρους και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26’ με τον Ντιαμπί (βρήκε με το χέρι τη μπάλα). Μάλιστα οι Βέλγοι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή εάν δεν ήταν ο Κοτσόλης. Ο Έλληνας γκολκίπερ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, πραγματοποιώντας διπλή απόκρουση σε σουτ του Ισκέρντο, ενώ είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Ντιαμπί.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει οκτώ αλλαγές, σε αντίθεση με την Μπριζ που έκανε μόνο δύο με αποτέλεσμα να διατηρήσει τη συνοχή της. Ο Έλληνας τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τους Αναγνωστόπουλο, Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Λαγό, Πράνιτς, Λουντ, Νίνη και Μπεργκ, ενώ αργότερα πέρασαν στο παιχνίδι οι Θελάντερ και Αγγελόπουλος.

Παρά τις αλλαγές, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παρουσιάζει προβληματικό πρόσωπο και η Μπριζ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 48’ με τον Ντεφό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Τριανταφυλλόπουλου και έγραψε το 2-1.

Νίνης και Λουντ ήταν οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Αντίθετα, η Μπριζ είχε καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο οι Ντε Σούτερ και Σίμονς ήταν άστοχοι.

Μετά το παιχνίδι, ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Σε αυτό το παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη όμως αυτό είναι θέμα οργάνωσης, δεν είχε να κάνει με τακτική μας. Δεν είχαμε οργάνωση και σίγουρα υπάρχει και η κούραση από τις προπονήσεις. Είναι λογικό και το ξέρουμε. Παίξαμε με έναν αντίπαλο πιο έτοιμο για να δούμε που βρισκόμαστε. Ήταν ένα καλό τεστ για τα παιδιά, νομίζω σταθήκαμε πολύ καλά όμως έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι και στη μεσαία γραμμή. Όλα είναι θέμα ηρεμίας και οργάνωσης, στις τρεις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46' Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46' Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος (75' Θελάντερ), Κουτρουμπής (46' Ταυλαρίδης), Χουχούμης, Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα (46' Πράνιτς), Ατζαγκούν (46' Λουντ), Πέτριτς (46' Νίνης), Καλτσάς (67' Αγγελόπουλος), Καρέλης (46' Μπεργκ).

Μπρίζ: Μπρούσες, Ντεφό, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Μέσελ, Σίμονς, Βάσκες (46' Ντικς), Βάνακεν, Βόρμερ, Ντιαμπί, Ισκέρντο (46' Ντε Σούτερ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.