Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μπερτολάτσι η Μίλαν

Ανακοίνωσε Μπερτολάτσι η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2015 19:23
Την απόκτηση του Αντρέα Μπερτολάτσι από την Ρόμα ανακοίνωσε η Μίλαν, με τον Ιταλό μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 20 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αντρέα Μπερτολάτσι στην Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και ο Ιταλός μέσος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την περασμένη σεζόν ο 24χρονος αγωνίζονταν στην Τζένοα -η οποία διατηρούσε το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη- σημειώνοντας 6 γκολ και 8 ασίστ σε 34 παιχνίδια. Πριν λίγες ημέρες η Ρόμα απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι 8 εκατ. ευρώ και τον παραχώρησε στους «ροσονέρι» για 20 εκατ. ευρώ.

«Ήρθα σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία. Η Μίλαν αποτελούσε πάντα την πρώτη επιλογή για μένα. Υπάρχει ένα σημαντικό πρότζεκτ και μια μεγάλη επιθυμία για επιτυχίες μετά από μια δύσκολη σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την Μίλαν να επιστρέψει στην κορυφή και θα κάνω τα πάντα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπερτολάτσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.