Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει για ακόμα έναν χρόνο ο Βαλντές

Μένει για ακόμα έναν χρόνο ο Βαλντές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2013 14:51
Για ακόμα ένα χρόνο θα μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Βίκτορ Βαλντές ο οποίος ανακοίνωσε πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, τονίζοντας όμως ότι ο κύκλος του στους «μπλαουγκράνα» θα κλείσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο τερματοφύλακας των Καταλανών, ακουγόταν εξ’ αρχής πως θα αποχωρούσε στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Βαρκελώνη, ωστόσο ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως θα αποχωρήσει το 2014 όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Ο ίδιος ανέφερε πως χρωστάει πολλά στη Μπαρτσελόνα, την ευθύνη που έχει να φοράς τη φανέλα της, και το πόσο μεγάλη πίεση νιώθει ένας τερματοφύλακας σε αυτή την ομάδα:

«Είμαι 20 χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα μου έχει δώσει τα πάντα. Της χρωστάω πολλά, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Από μικρός έχω καταλάβει ποια είναι η ευθύνη να φοράς αυτή τη φανέλα, μέσα και έξω απ’ το Καμπ Νου.

Νομίζω πως ο ποδοσφαιρικός κύκλος μου σε αυτή την ομάδα ολοκληρώνεται με τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου, οπότε ενημέρωσα τη διοίκηση για τις προθέσεις μου όταν με κάλεσε τον Ιανουάριο για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν όχι μόνο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αυτούς τους δύσκολους μήνες για μένα. Έμεινα σιωπηλός για το καλό της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2014 είναι στο χέρι της διοίκησης να αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για την εστία της ομάδας. Νομίζω πάντως ότι έχει αρκετό χρόνο για να βρει έναν καλό αντικαταστάτη μου. Εγώ από την πλευρά μου θα υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία ημέρα, κάτι που κάνω από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.