Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Θελάντερ ο Παναθηναϊκός

«Έκλεισε» Θελάντερ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2015 15:23
Σε συμφωνία με τον Δανό αμυντικό, Ράσμους Θελάντερ ήρθε ο Παναθηναϊκός και ο 23χρονος αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ράσμους Θελάντερ είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Άαλμποργκ και ο Δανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται τη Δευτέρα (29/6) στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 23χρονος αγωνίζεται στην Άαλμποργκ από το καλοκαίρι του 2012 και τη σεζόν 2013-14 ήταν βασικό στέλεχος, βοηθώντας την ομάδα του να φθάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1.90μ) σημείωσε 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν και αποτελεί επιλογή του Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος εγγυήθηκε για τον συμπατριώτη του.

Βέβαια, ο Θελάντερ δεν είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ και απομένουν τα τυπικά προκειμένου ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός της Μάλαγα να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.