Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ντάγκλας Κόστα ο νέος Ρόμπεν»

Λουτσέσκου: «Ντάγκλας Κόστα ο νέος Ρόμπεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2015 20:33
Ο Ντάγκλας Κόστα βρίσκεται μια «ανάσα» από την Μπάγερν και ο προπονητής του στη Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Άριεν Ρόμπεν.

Στην Μπάγερν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάγκλας Κόστα. Οι Βαυαροί φέρεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Σαχτάρ έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και αναμένοντα μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο προπονητής των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπάγερν και τόνισε πως ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Άριεν Ρόμπεν:

«Μου φαίνεται φυσιολογικό να τον θέλουν τόσο πολύ. Το παιδί μπορεί να γίνει ο νέος Ρόμπεν. Είναι μόνο 24 και μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Ρόμπεν τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Λουτσέσκου.

Ο προπονητής της Σαχτάρ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Λουίς Αντριάνο, αποκαλύπτοντας πως η μεταγραφή του στην Αλ Αχλί είναι πιθανόν να ακυρωθεί καθώς ο Βραζιλιάνος δεν θέλει να αγωνιστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

«Ο Λουίς Αντριάνο δεν ήθελε να ανανεώσει. Έχουμε συμφωνήσει με την Αλ Αχλί (σ.σ έχει ανακοινώσει τη συμφωνία) όμως ο παίκτης δεν θέλει να πάει στα Εμιράτα. Ρόμα, Μίλαν και Μονακό τον ήθελαν το χειμώνα και ίσως προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν. Έχει ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο αλλά θα ήταν καλό για μας να πάρουμε κάποια χρήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.