Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Πασιένσα ο ΠΑΟΚ

Συμφώνησε με Πασιένσα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2013 01:19
Ο Ντομίνγκος Πασιένσα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει το τιμόνι του «δικέφαλο του Βορρά» τη νέα σεζόν.

Ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος το περσυνό καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη και εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει τεχνικός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Πασιένσα αποτελεί εισήγηση των Τσιστιακόφ, Βρύζας και Ζαγοράκης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απολαβές του θα κυμαίνονται από 800 χιλιάδες έως 1 εκατ. ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται ο ίδιος να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Πόρτο ενώ στη συνέχεια πέρασε από τις Λεϊρία και Ακαντέμικα πριν καταλήξει στη Μπράγκα όπου έκανε γνωστό το όνομα του, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ του 2011.

Την περσινή σεζόν δούλεψε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, ωστόσο η κακή πορεία των «λιονταριών» στο πρωτάθλημα, οδήγησαν τη διοίκηση να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Η τελευταία ομάδα που ανέλαβε ήταν η Λα Κορούνια –πρώτη μη Πορτογαλική-, στην οποία κάθισε στον πάγκο της στις 30 Δεκεμβρίου, ωστόσο στις 10 Φεβρουαρίου υπέβαλλε την παραίτηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.