Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κλαντρούμπσκι και φιλικό με Σαμπντόρια η Καλλονή

Ανακοίνωσε Κλαντρούμπσκι και φιλικό με Σαμπντόρια η Καλλονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2015 16:17
Την απόκτηση του Γίρι Κλαντρούμπσκι για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Καλλονή. Έκλεισε φιλικό με Σαμπντόρια η ομάδα της Μυτιλήνης.

Παίκτης της Καλλονής είναι ο Γίρι Κλαντρούμπσκι. Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Τσέχου αμυντικού χαφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 13 συμμετοχές και 3 γκολ με την Μπουντεγιόβιτσε.

Παράλληλα, η Καλλονή ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια στις 23 Ιουλίου στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στη Βόρεια Ιταλία.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:


Ανακοίνωσε Κλαντρούμπσκι και φιλικό με Σαμπντόρια η Καλλονή
Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γίρι Κλαντρούμπσκι (Jiri Kladrubsky) για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο διεθνής υψηλόσωμος (1.87) Τσέχος γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1985 στο Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε της Τσεχίας. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Η καριέρα του ξεκίνησε από την τοπική Ντιναμό και πήρε μεταγραφή για την Σπάρτα Πράγας με την οποία αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2011 σημειώνοντας 82 συμμετοχές και επτά τέρματα ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το 2011 μετακόμισε στην γειτονική Σλοβακία για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία έπαιξε σε 66 αγώνες. Το 2014 επέστρεψε στην Μπουντεγιόβιτσε όπου είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Κλαντρούμπσκι έχει οχτώ συμμετοχές με την U21 της Τσεχίας και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση του φιλικού:


Ανακοίνωσε Κλαντρούμπσκι και φιλικό με Σαμπντόρια η Καλλονή
«Στις 19 Ιουλίου η αποστολή της Καλλονής μας θα ταξιδέψει στο Κόγκολο της κωμόπολης Πέιο στην επαρχία Τρεντίνο στη Βόρεια Ιταλία.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δίνοντας δυνατά φιλικά με ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, γνωστής και ως Serie A. Η επιστροφή της ομάδας μας στη βάση της έχει οριστεί για τις 31 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στη Βόρεια Ιταλία η Καλλονή μας θα δώσει φιλικό αγώνα στις 23 Ιουλίου με την ιταλική Σαμπντόρια στο Πινζόλο.

Λίγα λόγια για την Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια ιδρύθηκε το 1946 από τη συνένωση δύο ομάδων των Σαμπιερνταρενέσε και Αντρέα Ντόρια που ήδη υπήρχαν από τη δεκαετία του 1890. Η έδρα της ομάδας είναι η Γένοβα και αγωνίζεται στο γήπεδο Λουίτζι Φερράρι, 36.536 θέσεων, το οποίο μοιράζεται με την συμπολίτισσα Τζένοα. Συμμετέχει στη Serie A.

Προσωνύμιο

«Μπλουτσερκιάτι»

Διακρίσεις

Ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (1989-90) *Ενώ την περασμένη σεζόν είχε φτάσει στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης

Ένα Πρωτάθλημα Ιταλίας (1990-91)

Τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας (1984-85, 1987-88, 1988-89, 1993-94)

Μία φορά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα (1991-92)

Κορυφαίοι Παίκτες που πέρασαν

Ατίλιο Λομπάρντο

Αντόνιο Κασάνο

Τζιανλούκα Παλιούκα

Τζιανλούκα Βιάλι

Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν

Αριέλ Ορτέγκα

Σρεσκο Κάτανετς

Κλάρενς Ζεεντορφ

Ρουντ Γκούλιτ

Βλαντιμιρ Γιούγκοβιτς

Πέπε Σινιόρι

Κριστιάν Καρεμπέ

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Τζουζέπε Μπαλντίνι

Πιέτρο Μπατάρα

Αντζελο Παλόμπο

Μαρτσέλο Λίπι

Περσινή χρονιά

7η θέση στη Serie A

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.