Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλη η… Βέροια στην Επιτροπή Εφέσεων

Όλη η… Βέροια στην Επιτροπή Εφέσεων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2015 15:52
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 17 άτομα (!) από τη Βέροια κάλεσε η Επιτροπή Εφέσεων ώστε να καταθέσουν τη Δευτέρα (29/6) για το επίμαχο ματς με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013.

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση για την υπόθεση του αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό που έχει κριθεί ως ύποπτος προς χειραγώγηση, θα εξεταστεί εκ νέου την επόμενη Δευτέρα (29/6, 11 π.μ.).

Μάλιστα, αποφασίστηκε να κληθούν 17 άτομα από τη Βέροια εκείνης της χρονιάς (παίκτες, τεχνικό τιμ, παράγοντες) προκειμένου να καταθέσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις τους.

Μεταξύ άλλων κλήθηκαν ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρώην γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, ο πρώην τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο Νίκος Γεωργέας και ο Παντελής Καφές.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά αυτές.

Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό. Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης ως προς τους εφεσιβλήτους.

Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 π.μ., να κληθούν και να εξετασθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω:

1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, 2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ, 3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ, 4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, 5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, 6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, 7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, 8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, 9) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, 10) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ,11) ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ, 13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,14) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ, 15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ,16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ και 17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ».

Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα η ομάδα της Βέροιας είχε απαλλαχθεί λόγω αμφιβολιών, αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση, με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να εκκρεμεί όλο αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, η εκδίκαση της έφεσης πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου και από τότε δεν έχει υπάρξει ετυμηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.