Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Πρόκριση για Βραζιλία και… Κολομβία (video)

Κόπα Αμέρικα: Πρόκριση για Βραζιλία και… Κολομβία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2015 02:34
Η Βραζιλία κέρδισε με 2-1 την Βενεζουέλα, εξασφάλισε την πρωτιά του 3ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη για μια θέση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Πέρασε ως καλύτερη 3η η Κολομβία, η οποία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Αργεντινή. Δείτε τα ζευγάρια στους «8».

Παρά την απουσία του τιμωρημένου Νεϊμάρ, η Βραζιλία κέρδισε με 2-1 την Βενεζουέλα, προκρίθηκε στα προημιτελικά ως πρώτη του 3ου ομίλου και έκανε τη… χάρη στην Κολομβία, η οποία πέρασε ως καλύτερη 3η, αντί της Βενεζουέλας.

Τιάγκο Σίλβα (9’) και Φιρμίνο (51’) ήταν οι σκόρερ για την «Σελεσάο», η οποία θα διεκδικήσει μια θέση στα ημιτελικά κόντρα στην Παραγουάη, ομάδα που την είχε αποκλείσει στα πέναλτι στα προημιτελικά του θεσμού το 2011!

Μείωσε με τον Φεδόρ (83’) η Βενεζουέλα, η οποία όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να πάρει την πρόκριση αντί της Κολομβίας. Βασικός ξεκίνησε το παιχνίδι ο Βάργκας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, και αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Το Περού τερμάτισε στην 2η θέση και θα παίξει με τη Βολιβία, ενώ η 3η Κολομβία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Αργεντινή. Την αυλαία των προημιτελικών ανοίγει το παιχνίδι της Χιλής με την Ουρουγουάη.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Πρόκριση για Βραζιλία και… Κολομβία (video)
Η Βραζιλία ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό με όμορφο γκολ του Τιάγκο Σίλβα. Ο Ρομπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο αμυντικός της Παρί «έγραψε» το 1-0 με δυνατό σουτ στην κίνηση.

Ο Ρομπίνιο, που πήρε τη θέση του τιμωρημένου Νεϊμάρ, είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 16’, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Μπαρόχα. Η πρώτη καλή στιγμή της Βενεζουέλας ήρθε στο 37’ με ένα άστοχο σουτ του Βάργκας και ένα λεπτό μετά η Βραζιλία «άγγιξε» το 2ο γκολ με σουτ του Γουίλιαν, το οποίο απέκρουσε ο Μπαρόχα.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στη Βενεζουέλα, η οποία απείλησε με σέντρα-σουτ του Ρινκόν, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ζέφερσον.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Βραζιλία μπήκε φουριόζα στην επανάληψη, απείλησε στο 49’ με δυνατή κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα και κατάφερε να πετύχει 2ο γκολ στο 52’ με τον Φιρμίνο. Ο Γουίλιαν έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο μεσοεπιθετικός της Χοφενχάιμ κατάφερε να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Η Βενεζουέλα μπήκε με δύο αλλαγές στο δεύτερο μέρος (Γκονζάλες, Μπαρτίνες αντί των Βάργκας και Σέιχας), προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει σημαντικά την ομάδα του Ντούγκα.

Η «σελεσάο» απείλησε για 3ο γκολ στο 81’ με ψαλιδάκι από τον Νταβίντ Λουίζ και δύο λεπτά μετά η Βενεζουέλα κατάφερε να μειώσει, βάζοντας… φωτιά στο ματς. Ο Αράνγκο εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, ο Ζέφερσον απέκρουσε, αλλά ο Φεδόρ πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-1.

Παρόλα αυτά, το μόνο που κατάφερε η Βενεζουέλα ήταν να αγχώσει την Κολομβία, η οποία έμενε εκτός συνέχειας σε περίπτωση ισοπαλίας. Η «βινοτίντο» δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση στα τελευταία λεπτά και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση παρά το εξαιρετική ξεκίνημα και τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στους «καφετέρος».

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Βραζιλία 6 (4-3)
2. Περού 4 (2-2)
3. Κολομβία 4 (1-1)
-----------------------------
4. Βενεζουέλα 3 (2-3)

Τα ζευγάρια στους «8»:


Τετάρτη 24/6

1. Χιλή - Ουρουγουάη (02:30)

Πέμπτη 25/6

2. Βολιβία - Περού (02:30)

Παρασκευή 26/6

3. Αργεντινή - Κολομβία (02:30)

Σάββατο 27/6

4. Βραζιλία - Παραγουάη (00:30)

Τα ζευγάρια στους «4»:


Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 4


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.