Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κοντογκμπιά η Ίντερ

Ανακοίνωσε Κοντογκμπιά η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2015 03:09
Παίκτης της Ίντερ είναι και επίσημα ο Ζόφρεϊ Κοντογκμπιά! Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και έγινε η 3η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Μιλανέζων.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ζόφρεϊ Κοντογκμπιά στην Ίντερ. Η ιταλική ομάδα έκανε το «κόλπο γκρόσο» και «έκλεψε» τον Γάλλο αμυντικό μέσο από την Μίλαν, η οποία βρίσκονταν πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Ο 22χρονος άσος εξαργύρωσε τις δύο πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της Μονακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, υπογράφοντας –σύμφωνα με τις πληροφορίες- πενταετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 4 εκατ. ευρώ (μπορεί να φτάσουν τα 5 εκατ. με τα μπόνους).

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό υπολογίζεται στα 35 εκατ. ευρώ, ενώ τα γαλλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου μπορεί να βάλει άλλα 3-5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ως μπόνους.

Η μεταγραφή του Κοντογκμπιά είναι η 3η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ίντερ. Μόνο για τους Κρίστιαν Βιέρι (45 εκατ.) και Ερνάν Κρέσπο (36 εκατ.) έχουν δοθεί περισσότερα, ενώ στην 4η θέση υποχώρησε η μεταγραφή του Ρονάλντο (28 εκατ.).

Να σημειωθεί πως η Ίντερ φέρεται ότι έχει σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Μιράντα, ενώ βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Ζιανελί Ιμπουλά της Μαρσέιγ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.