Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Λέσκοτ»

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Λέσκοτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2015 14:07
Μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της άμυνας είναι ο Τζολεόν Λέσκοτ σύμφωνα με αγγλικά Μέσα. Διαψεύδουν τα σενάρια οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός κινείται στην μεταγραφική αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφέλντ.

Στη λίστα των υποψήφιων αμυντικών φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Τζολεόν Λέσκοτ. Όπως αναφέρει η «Mirror», o Άγγλος αμυντικός της Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων», οι οποίοι φέρεται ότι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον 32χρονο στόπερ.

Βέβαια, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να καταβάλει χρηματικό ποσό στη Γουέστ Μπρομ, κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαβορί παραμένει ο Μικαέλ Σιανί, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο και φέρεται ότι έχει δεχθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο. Στα υπόψη βρίσκεται και ο Αντολίν Αλκαράθ, που έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον, ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Update: Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Mirror, οι «πράσινοι» διέψευσαν πως υπάρχει τέτοιο θέμα, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους αμυντικούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.