Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης: «Η απόφαση να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή»

Σαββίδης: «Η απόφαση να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2015 18:04
Δραστικές αλλαγές περιμένει από την ΕΠΟ ο Ιβάν Σαββίδης, παίρνοντας θέση μετά τις εξελίξεις και τους περιοριστικούς όρους που τέθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ελπίζω η σημερινή απόφαση να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Αυτό ήταν το σχόλιο του Ιβάν Σαββίδη μετά τους περιοριστικούς όρους που τέθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι αν ο ΠΑΟΚ δεν δει δραστικές αλλαγές, θα εξετάσει την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα.

«Ελπίζω ειλικρινά η σημερινή απόφαση ανακριτή και του εισαγγελέα να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αν ούτε τώρα όμως η ΕΠΟ προχωρήσει άμεσα σε δραστικές αλλαγές και ριζική αναδιαμόρφωση η παρουσία μας σ’ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τεθεί υπό αμφισβήτηση», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Να σημειωθεί πως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσουν την τιμωρία του Ολυμπιακού και τη μη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι δύο ΠΑΕ φέρεται ότι ήταν προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών όρων στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναμένεται να αποστείλουν έγγραφα στην UEFA κατά της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.