Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Η Κολομβία πήρε εκδίκηση από τη Βραζιλία (video)

Κόπα Αμέρικα: Η Κολομβία πήρε εκδίκηση από τη Βραζιλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2015 11:36
Τέλος στο νικηφόρο σερί της Βραζιλίας έβαλε η Κολομβία. Οι «καφετέρος» κέρδισαν με 1-0 την «Σελεσάο», πήραν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στο Μουντιάλ και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βενεζουέλα. Αποβλήθηκαν Νειμάρ και Μπάκα

Την πρώτη της νίκη στο Κόπα Αμέρικα πήρε η Κολομβία, καθώς επικράτησε με 1-0 της Βραζιλίας, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί 11 αγώνων της «Σελεσάο».

Οι «καφετέρος» ήταν καλύτεροι, δεν απειλήθηκαν σε πολλές περιπτώσεις από την ομάδα του Ντούγκα και πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του νέου αποκτήματος της Ίντερ, Χέισον Μουρίγιο (36’).

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νεϊμάρ. Ο αρχηγός της Βραζιλίας κλότσησε την μπάλα προς τον Αρμέρο και επιχείρησε να δώσει κουτουλιά στον Μουρίγιο στο τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να δει κόκκινη και να κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών. Κόκκινη είδε και ο Μπάκα, ο οποίος στη συνέχεια έσπρωξε τον Βραζιλιάνο με δύναμη.

Με τη νίκη της, η Κολομβία έπιασε Βραζιλία και Βενεζουέλα στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς, με την τελευταία όμως να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Η Κολομβία πήρε εκδίκηση από τη Βραζιλία (video)
Η Βραζιλία ήταν απογοητευτική στο πρώτο μέρος και η Κολομβία είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 31’ με σουτ του Κάρλος Σάντσες. Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες δεν απειλήθηκε από τη Βραζιλία και στο 36’ άνοιξε το σκορ με τον Μουρίγιο. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Κουαδράδο, ο Μουρίγιο εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στη βραζιλιάνικη άμυνα και «έγραψε» το 1-0 με σουτ.

Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία της Βραζιλίας στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 45’, όταν ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Οσπίνα με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Άλβες.

Μετά την απόκρουση, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Νεϊμάρ, ο οποίος πήρε κίτρινη κάρτα και θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στη Βενεζουέλα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν βρίσκονταν σε καλή ημέρα και στο 48’ έκανε άσχημο σουτ από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η Κολομβία είχε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη στο 51’, όμως ο Κουαδράδο έκανε τραγικό σουτ από πλεονεκτική θέση. Έξι λεπτά μετά η Βραζιλία «άγγιξε» το 1-1. Ο σκόρερ της Κολομβίας γύρισε λανθασμένα τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Φιρμίνο, όμως ο άσος της Χονφεχάιμ δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε κενή εστία!

Η είσοδος των Κουτίνιο και Ντάγκλας Κόστα βοήθησε επιθετικά την Βραζιλία, η οποία όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Η άντεξε την πίεση και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 89’, όταν το σουτ του Χάμες πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζέφερσον.

Άσχημες εικόνες στο φινάλε, όπου Νεϊμάρ και Μπάκα είδαν κόκκινη κάρτα. Ο αρχηγός της «Σελεσάο» κλότσησε την μπάλα προς τον Αρμέρο και επιχείρησε να δώσει κουτουλιά τον Μουρίγιο, ενώ στη συνέχεια ο Μπάκα τον έσπρωξε με δύναμη.

Η βαθμολογία:


1. Βενεζουέλα 3 *
2. Κολομβία 3
3. Βραζιλία 3
4. Περού 0 *

* παιχνίδι λιγότερο

Τα γκολ:




Τα επεισόδια στο φινάλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.