Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Σούρλε η Τσέλσι, πάει για Καβάνι!

Συμφώνησε με Σούρλε η Τσέλσι, πάει για Καβάνι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2013 15:55
Σε συμφωνία με την Μπάγερν Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Άντρε Σούρλε έφτασε η Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός της Γερμανικής ομάδας, Βόλφγκανγκ Χόλτσχοϊζερ. Ετοιμάζει κόλπο-γκρόσο με Καβάνι.

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την μεταγραφή του Άντρε Σούρλε στην Τσέλσι, καθώς όπως τόνισε ο ισχυρός άντρας της Λεβερκούζεν, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ενώ μέρος της συμφωνίας αποτελεί και ο Κέβιν ντε Μπρουίν που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης:

«Φτάσαμε σε συμφωνία με την Τσέλσι. Μας προσφέρει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για τον Σούρλε ενώ θα πάρουμε δανεικό για ένα χρόνο τον Ντε Μπρουίν», τόνισε ο Βόλφγκανγκ Χόλτσχοϊζερ.

Συμφώνησε με Σούρλε η Τσέλσι, πάει για Καβάνι!
Από την άλλη, οι «μπλε» φαίνεται πως δεν σταματάνε εκεί καθώς σύμφωνα με το «Sky Italia», ετοιμάζονται να κάνουν το «μπαμ» με τον Έντινσον Καβάνι της Νάπολι, προσφέροντας στην ιταλική ομάδα 30 εκ. ευρώ μαζί με τον Φερνάντο Τόρες.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του ούτε τη φετινή σεζόν στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», με αποτέλεσμα η Τσέλσι να ψάχνενται στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ με έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη πως ο Ράφα Μπενίτεθ θα βρίσκεται στον πάγκο των «παρτενοπέι» την επόμενη σεζόν, τα σενάρια φαντάζουν ιδανικά για μία ενδεχόμενη συμφωνία όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει δηλώσει πολλάκις την εκτίμηση του για τον Φερνάντο Τόρες.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να υπάρξει επίσημη πρόταση εντός της εβδομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.