Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ

Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2015 00:08
Στην Αθήνα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος θα συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να οριστικοποιήσουν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στην Αθήνα και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Για την πρωτεύουσα ταξίδεψε και η Μαρία Γκοντσάρεβα προκειμένου οι τρεις τους να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Κροάτης προπονητής είναι ο «εκλεκτός» του Φρανκ Άρνεσεν για τον πάγκο του ΠΑΟΚ και εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τότε ο 37χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του τον Αύγουστο 2009 ως βοηθός του Εντι Ρέγια στην Χάιντουκ Σπλίτ. Έμεινε στην κροατική ομάδα μόλις για εφτά μήνες, καθώς αποχώρησε μετά την απόφαση του Ρέγια να φύγει για να αναλάβει την Λάτσιο.

Επέστρεψε στην Χάιντουκ Σπλιτ τον Δεκέμβριο του 2012, αναλαμβάνοντας την εφηβική ομάδα του συλλόγου. Μάλιστα, ταξίδεψε για λίγες ημέρες στο Τορίνο προκειμένου να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της Γιουβέντους υπό τις οδηγίες του φίλου του, Αντόνιο Κόντε. Επηρεασμένος από τον παλιό του συμπαίκτη, ο Τούντορ χρησιμοποιούσε ως σύστημα το 3-5-2 και οδήγησε τους πιτσιρικάδες της Σλπιτ μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Κ-17 το 2013.

Τον Απρίλιο του ίδιου έτους ανέλαβε την πρώτη ομάδα και ένα μήνα μετά κατέκτησε το Κύπελλο Κροατίας. Την επόμενη σεζόν η Χάιντουκ τερμάτισε στην 3η θέση του κροατικού πρωταθλήματος με -22 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Φεβρουάριο του 2015 ο Τούντορ αποφάσισε να παραιτηθεί, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν απογοητευμένος από τη διοίκηση για τη μη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.