Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζεμπούρ: «Πρωτάθλημα και επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Τζεμπούρ: «Πρωτάθλημα και επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2015 23:28
Περήφανος που θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ δήλωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επιστροφή της «Ένωσης» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Ο «Τρομοκράτης» ήρθε σε συμφωνία με την «Ένωση» και θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Αλγερινός επιθετικός επιστρέφει στην «Ένωση» μετά από τέσσερα χρόνια και επιθυμεί να ζήσει νέες μεγάλες στιγμές:

«Είμαι υπερήφανος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, υπήρχαν συζητήσεις εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω με τη φανέλα της στην ελίτ του Champions League. Θέλω και πάλι να ζήσω μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα και να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσω το 100% των όσων διαθέτω προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1984 στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ. Συνέχισε στη Βελγική Λα Λουβιέρ και ακολούθησε μια πολυετής παρουσία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Εθνικό Αστέρα (2005) Ατρόμητο (2005) Πανιώνιο (2007-08) ΑΕΚ (2008-2010) και Ολυμπιακό (2011-14).

Μετά από ένα πέρασμα από την τουρκική Σιβασπόρ το 2013, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τη σεζόν 2014-15 πανηγύρισε τον τίτλο στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.