Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Απέκλεισε τη Μπόκα η Νιούελς του Σκόκο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Απέκλεισε τη Μπόκα η Νιούελς του Σκόκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2013 12:53
Στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες προκρίθηκε η Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο, η οποία απέκλεισε την Μπόκα Τζούνιορς στα πέναλτι με 10-9, μετά το νέο 0-0 στη κανονική δάρκεια του αγώνα. Η κάθε ομάδα εκτέλεσε 14 πέναλτι (!), ο Σκόκο σκόραρε και στα δύο, ενώ ο Ρικέλμε έχασε το πρώτο. Εκτός συνέχειας η Φλουμινένσε.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το δεύτερο παιχνίδι του Αργεντίνικου «εμφύλιου» μεταξύ Νιούελς και Μπόκα Τζούνιορς, καθώς μετά το 0-0 στο «Μπομπονέρα», και η ρεβάνς στο «Αλμπέρτο Μπιέλσα» ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0 και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί… έσπασαν καρδιές, καθώς χρειάστηκαν 14 πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής, με τη Νίουελς να εξασφαλίζει το εισιτήριο, επικρατώντας με 10-9. Ο Νάτσο Σκόκο εκτέλεσε εύστοχα και τις δύο εκτελέσεις, όπως και ο Μάξι Ροντρίγκιεζ, ενώ ο Ρικέλμε από πλευράς Μπόκα αστόχησε στην πρώτη και ευστόχησε στη δεύτερη.

Να σημειωθεί πως η Μπόκα έπαιζε από το 57’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλεμένε Ροντρίγκιεζ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Μπλάντι σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Απέκλεισε τη Μπόκα η Νιούελς του Σκόκο
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ολίμπια παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Φλουμινένσε, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με δύο γκολ του Σαλγκουέιρο και πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού με το τελικό 2-1.

Με το πρώτο παιχνίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο να είχε λήξει ισόπαλο 0-0, η πρόκριση κρίνονταν στην έδρα της Ολίμπιας. Η Φλουμινένσε που πίεσε διαρκώς στο πρώτο παιχνίδι, κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Ράινειρ στο 10ο λεπτό.

Ωστόσο το γκολ δεν πτόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι γύρισαν σε 6 λεπτά το παιχνίδι με δύο προσωπικά τέρματα του Σαλγκουέιρο (35’, 41’ πεν.).

Το σκορ παρέμεινε ως το τέλος, και έτσι η ομάδα από τη Παραγουάη πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Νίουελς Ολντ Μπόις.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των 8:


Τρίτη

Σάντα Φε - Ρεάλ Γκαρσιλάσο 2-0 [3-1]

Τετάρτη

Νιούελς Ολντ Μπόις - Μπόκα Τζούνιορς 0-0 (10-9 πέν.) [0-0]

Ολίμπια - Φλουμινένσε 2-1 [0-0]

Πέμπτη

Ατλέτικο Μινέιρο - Τιχουάνα (04:00) [2-2]

Τα ζευγάρια των ημιτελικών


Σάντα Φε - Ατλέτικο Μινέιρο/Τιχουάνα

Νιούελς Ολντ Μπόις - Ολίμπια

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.