Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θύμισε κάτι από Ελλάδα (video)

Θύμισε κάτι από Ελλάδα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2015 00:21
Η Εθνική ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς της ντροπής απέναντι στα Ν. Φερόε και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Πολωνία σε φιλικό στο Γκντανσκ.

Ελλάδα και Πολωνία παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές και αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Γκτανσκ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άφησε πίσω της την ήττα ντροπή από τα Νησιά Φερόε και παρουσιάστηκε σοβαρή και εμφανώς βελτιωμένη, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς συνέχισε να παρουσιάζει προβλήματα στην επίθεση.

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε διάθεση στο πρώτο ημίχρονο και είχε σημαντική στιγμή στο 16’ με σουτ του Κατσουράνη, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Μπόρουτς.

Οι Πολωνοί ανέβασαν στροφές, πίεσαν την ελληνική άμυνα και στο 26’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Μπλατσικόβσκι, όμως ο Καπίνο έδιωξε με το αριστερό χέρι, κρατώντας το μηδέν. Η δεύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 40’, με τον Μίλικ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρκαριάν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι και τον Ταυλαρίδη, ο οποίος έκανε την επανεμφάνιση του με την Εθνική μετά από δέκα χρόνια. Το παιχνίδι είχε κακό ρυθμό στην επανάληψη και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες.

Η Εθνική είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν επέτρεψε στην Πολωνία να απειλήσει όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, παρουσιάζοντας μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Μοναδική καλή στιγμή ένα άστοχο σουτ του Φούντα στο 72’, με τον νεοαποκτηθέντα άσο του Αστέρα να ξεκινάει βασικός.

Η Πολωνία ανέβασε την πίεση της στο τελευταίο τέταρτο, είχε καλή στιγμή στο 75' με σουτ του Μίλικ (απόκρουσε ο Καπίνο) ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους μέχρι τον Σεπτέμβρη, όπου η Εθνική μας ομάδα θα ψάξει ένα νέο ξεκίνημα.

Να σημειωθεί πως η ισοπαλία δεν αναμένεται να παίξει κάποιο ρόλο στο ranking της FIFA για τον μήνα Ιούλιο από τo οποίo θα προκύψουν τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου και η Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί στο 3ο γκρουπ

Πολωνία: Μπόρουτς (46’ Σέζνι),Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι (60’ Μαζίνσκι), Μπόρουσιουκ, Λινάτι, Ζιελίνσκι (60’ Μίλα), Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόβσκι (60’ Πέζσκο), Μίλικ (78’ Ρίμπους).

Ελλάδα: Καπίνο (92' Βελλίδης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μόρας, Βύντρα, Κατσουράνης (92' Σάμαρης), Τζιόλης, Ταχτσίδης, Φούντας (75' Κολοβός), Νίνης (70' Φετφατζίδης), Καρέλης (60' Μήτρογλου).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.