Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Πογκμπά»

Ζιντάν: «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Πογκμπά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2015 22:04
Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Πολ Πογκμπά επιβεβαίωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έσταξε… μέλι για τον μέσο της Γιουβέντους.

Το εγκώμιο του Πολ Πογκμπά έπλεξε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη τους το «RTL». Ο προπονητής της Ρεάλ Β’ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο μέσο και αποκάλυψε πως η «βασίλισσα» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του:

«Έχει τα πάντα και πιστεύω ότι είναι φανταστικός παίκτης. Είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που έχει επίσης την ικανότητα να σκοράρει γιατί του αρέσει να βγαίνει μπροστά. Οι ποδοσφαιρικές ικανότητές του είναι εξωπραγματικές. Αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και ένας από αυτούς είναι και η Ρεάλ. Είναι φυσιολογικό οι μεγάλες ομάδες να ενδιαφέρονται για τόσο ταλαντούχους παίκτες. Για να συνεχίσει να βελτιώνεται, το σημαντικό είναι να δουλεύει σε ένα υγιές περιβάλλον», δήλωσε ο «Ζιζού».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πογκμπά έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχτηκε ότι αν έρθει μεγάλη πρόταση, η Γιουβέντους δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει στο Τορίνο:

«Η μεταγραφή του Πογκμπά; Προφανώς αν φύγει θα πρόκειται για μία απόφαση που θα την έχει πάρει η διοίκηση και όχι το τεχνικό επιτελείο. Όταν μιλάς για συγκεκριμένα ποσά, είναι δύσκολο να πεις όχι. Εάν όμως ο Πολ παραμείνει στο Τορίνο, θα πρέπει να μην έχει δεύτερες σκέψεις», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.