Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν παίζει με Ελλάδα ο Λεβαντόφσκι

Δεν παίζει με Ελλάδα ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2015 21:41
Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά και τους Πίστσεκ, Κρικόβιακ και Φαμπιάνσκι θα αντιμετωπίσει η Πολωνία την Ελλάδα στο φιλικό της Τρίτης (16/6).

Σημαντικές απουσίες θα έχει η Πολωνία στο φιλικό της Τρίτης (16/6) με την Ελλάδα στο Γκντανσκ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Λεβαντόφσκι, Πίστσεκ, Κρικόβιακ και Φαμπιάνσκι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γηπεδούχων, Άνταμ Ναβάλκα επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς επιθυμεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής:

«Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Ελλάδα και θα δώσουμε ευκαιρία σε πολλούς παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να μας δείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν θέση βασικού στην εθνική ομάδα. Θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες γι’ αυτό τους δώσαμε άδεια. Σκοπός είναι να βγάλουμε συμπεράσματα για κάποιους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ναβάλκα.

Σε πλήρη αντίθεση με την Εθνική μας ομάδα, η Πολωνία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στα προκριματικά του Euro, όντας αήττητη και πρώτη στον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν Γερμανία, Σκωτία και Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Ναβάλκα, η Πολωνία θα ξεκινήσει με τους Μπόρουτς, Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι, Μπόρουσιουκ, Λινάτι, Ζιελίνσκι, Γκροσίτσκι,Μπλαστσικόβσκι και Μίλικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.