Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ

Στην Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2015 21:26
Στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ. Στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει εκκαθάριση της ΠΑΕ, ενώ μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη, έγινε γνωστή η απόφαση να δοθεί το χρίσμα στους «9» επιχειρηματίες.

Σε νέα εποχή μπαίνει ο ΟΦΗ. Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας αποφασίστηκε ομόφωνα να διαλυθεί η εταιρεία, κάτι που στέλνει αυτόματα την ομάδα στην Γ' Εθνική. Αυτό σημαίνει πως οι Ηρακλειώτες δεν θα αγωνιστούν σε επαγγελματική κατηγορία μετά από 36 χρόνια!

Στην διάρκεια της Γ.Σ ορίστηκαν εκκαθαριστές οι κ.κ Μανουσάκης, Φασομυτάκης, ενώ μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη, έγινε γνωστή η ομόφωνη απόφαση να δοθεί το χρίσμα στους «9» επιχειρηματίες.

Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, δήλωσε:

«Στο έκτακτο Δ.Σ που έγινε μετά το πέρας της Γ.Σ της ΠΑΕ, αποφασίστηκε ότι συμφωνούμε με την πρόθεση της ομάδας των επιχειρηματιών να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τους καλούμε άμεσα σε συνάντηση έτσι ώστε να υπογραφεί ένα σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και θα μιλήσουμε άμεσα μαζί τους. Έχουμε συζητήσει αρκετά πράγματα για το αύριο της ομάδας, υπάρχει καλό κλίμα και πιστεύω θα υπάρξει συμφωνία. Δεν υπάρχουν μεγάλα χάσματα.

Πρέπει επιτέλους ο ΟΦΗ να λειτουργήσει σαν οικογένεια. Πρέπει ο Ερασιτέχνης και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος να βαδίσουν μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Υπηρετούμε τον ΟΦΗ. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, αλλά με βάση τα ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα των επιχειρηματιών, πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη λύση
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.