Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Δύσκολη νίκη για Ουρουγουάη (video)

Κόπα Αμέρικα: Δύσκολη νίκη για Ουρουγουάη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2015 02:02
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ουρουγουάη. Η «σελέστε» πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στην Τζαμάικα, ωστόσο πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Ροντρίγκες (52’).

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάει η Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα. Η κάτοχος του τίτλου κέρδισε με 1-0 την Τζαμάικα, ωστόσο απογοήτευσε με την απόδοση της και θα πρέπει να βελτιώσει πολλά αν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες δημιούργησε ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Τζαμάικα, η οποία έπαιζε χωρίς άγχος και έβαλε δύσκολα στην «σελέστε». Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 52’ ο Ροντρίγκες, σκοράροντας από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λοδέιρο.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Δύσκολη νίκη για Ουρουγουάη (video)
Η Τζαμάικα περιορίστηκε από το ξεκίνημα σε παθητικό ρόλο, ωστόσο η Ουρουγουάη δεν έβρισκε τον τρόπο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να απειλήσει. Ενδεικτικό ότι η πρώτη φάση της «σελέστε» σημειώθηκε στο 38’ με σουτ του Ροντρίγκες, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κερ.

Δύο λεπτά μετά η Τζαμάικα «άγγιξε» το γκολ, καθώς ο Μάτοκς επωφελήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε απέναντι στον Μουσλέρα, όμως το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Το ημίχρονο έκλεισε με χαμένη ευκαιρία από τον Καβάνι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ με γυριστό σουτ στο 42ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με νεύρα και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, όμως η Ουρουγουάη κατάφερε να προηγηθεί στο 52’ μετά από στημένη φάση. Ο Λοδέιρο εκτέλεσε φάουλ, ο Χιμένες έστρωσε με το κεφάλι στον Ροντρίγκες και αυτός με προβολή «έγραψε» το 1-0.

Η Τζαμάικα δεν επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε. Αντίθετα κέρδισε μέτρα και είχε ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 60’ ο Μπαρνς δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία μετά από έξοδο του Μουσλέρα, ενώ ο ίδιος είχε νέα ευκαιρία στο 76’ με γυριστή κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Η πίεση της Τζαμάικας δεν έφερε αποτέλεσμα και στο 88’ ο Στουάνι έχασε σημαντική ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του.

Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με την Ουρουγουάη να παίρνει τη νίκη και την Τζαμάικα να κερδίζει τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.