Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρκαριάν: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει πολύ πίσω...»

Μαρκαριάν: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει πολύ πίσω...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2015 00:20
Απογοητευμένος για την ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος δήλωσε πως πρέπει να γίνουν πολλά για την επόμενη ημέρα.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει πολύ πίσω» αυτό δήλωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα της Εθνικής με 2-1 από τα Νησιά Φερόε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρκαριάν στην ΕΡΤ:

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό. Το παιχνίδι δείχνει πως η πιο καλή ομάδα κέρδισε και ότι εμείς θέλουμε πολύ δουλειά. Δεν αρχίσαμε καλά τα πρώτα λεπτά. Μετά όταν ήμασταν πιο καλοί, κάναμε λάθος στην άμυνα σε φάση που είχαμε δουλέψει αρκετά στην προπόνηση. Εάν και την είχαμε δουλέψει, κάναμε το λάθος. Μετά προσπαθήσαμε, βάλαμε επιθετικούς για να βάλουμε γκολ. Η αντίπαλη ομάδα ήταν κλειστή, έκανε την προσπάθειά της και φεύγουμε χωρίς τίποτα

Ερασιτέχνες δεν παίζουνε έτσι. Έτσι όπως έπαιζαν ειδικά το 11 και το 8. Η ομάδα των Φερόε έχει ανέβει πολύ, είναι ομάδα. Η Ελλάδα χάνει αυτή τη καλή στιγμή του 2004. Πήγε πολύ πίσω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει πολύ πίσω. Θα πρέπει να τελειώσει αυτή η διαδικασία και να δει το μέλλον. Με άλλη δύναμη και καινούριες ιδέες για καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην οργάνωση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι να δημιουργήσεις παίκτες από κάτω. Είναι λίγα τα παιχνίδια.

Πρέπει να σώσουμε πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω πως η πολιτική της Ομοσπονδίας θα πρέπει να αλλάξει. Μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη να ψάξουν για έναν προπονητή που να είναι για το καλύτερο. Κοιτώντας μπροστά να σώσουν ότι μπορούν και να κάνουν κάτι καλύτερο. Είναι ποδόσφαιρο. Δεν θέλεις να χάνεις
».

Σε ερώτηση για το αν θα φύγει: «Όχι έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Αλλά ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα... Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.