Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Νίκησε και ξέφυγε από την Ελλάδα η Ουγγαρία (video)

Προκριματικά Euro: Νίκησε και ξέφυγε από την Ελλάδα η Ουγγαρία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2015 21:06
Με «κεραυνό» του Στίμπερ στο 82’, η Ουγγαρία κέρδισε με 1-0 την Φιλανδία στο Ελσίνκι και δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση για την Εθνική μας ομάδα.

Άσχημα ήταν τα νέα από το Ελσίνκι για την Εθνική μας. Η Ουγγαρία νίκησε με 1-0 την Φινλανδία και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης στον 6ο όμιλο, καθώς ξέφυγε με 7 βαθμούς από την 4η Φινλανδία, ενώ βρίσκεται προσωρινά στο +9 από την Ελλάδα.

Οι Ούγγροι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Χραντέσκι κράτησε «όρθιους» τους γηπεδούχους με τις αποκρούσεις του. Η Φινλανδία ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη και είχε δύο σημαντικές στιγμές με σουτ του Ερεμένκο (65’) και κεφαλιά του Χετεμάι (66’), ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Ουγγαρία πήρε ξανά τον έλεγχο, είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Σαλάι στο 70’ και στο 82’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη σε «κεραυνό» του Στίμπερ.

Το 1-0 υπέρ της Ουγγαρίας έμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ το οποίο δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό το έργο της Εθνικής μας ομάδας, αφού πλέον οι Ούγγροι βρίσκονται στο +9 από τη «γαλανόλευκη», έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο.

Μάλιστα η Ουγγαρία θα αποκτήσει σοβαρές ελπίδες και για τη 2η θέση εφόσον η Β. Ιρλανδία ηττηθεί από τη Ρουμανία.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Ρουμανία 13 (5)
2. Β. Ιρλανδία 12 (5)
3. Ουγγαρία 11 (6)
4. Φινλανδία 4 (6)
5. Νησιά Φερόε 3 (5)
6. Ελλάδα 2 (5)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.