Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Ο Μπέιλ «σκότωσε» το Βέλγιο, 3η η Κύπρος (video)

Προκριματικά Euro: Ο Μπέιλ «σκότωσε» το Βέλγιο, 3η η Κύπρος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2015 23:48
Με γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ, η Ουαλία κέρδισε με 1-0 το Βέλγιο στο Κάρντιφ και ξέφυγε μόνη στην κορυφή του 2ου ομίλου. Ανέβηκε 3η η Κύπρος, 3-1 την Ανδόρα.

Η Ουαλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν (πρώην προπονητής της Λάρισας) υποχρέωσε το Βέλγιο στην πρώτη του φετινή ήττα (1-0) και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά στην πρώτη θέση του ομίλου.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 25ο λεπτό μετά από λάθος απομάκρυνση του Ναϊνγκολάν. Αυτό ήταν το 5ο γκολ για τον άσο της Ρεάλ σε 6 παιχνίδια προκριματικών για το Euro 2016.

Προβληματική εμφάνιση από το Βέλγιο, το οποίο είχε την κατοχή όμως δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους ώστε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ουαλίας. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Βίλμοτς βρίσκεται στο -3 από την αντίπαλο της

Τρίτη θέση για Κύπρο με σούπερ Μυτίδη


Προκριματικά Euro: Ο Μπέιλ «σκότωσε» το Βέλγιο, 3η η Κύπρος (video)
Με τον Μυτίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Κύπρος κέρδισε με 3-1 στην Ανδόρα και έπιασε το Ισραήλ στην 3η θέση με 9 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εφιαλτικά για την Κύπρο, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό από απίστευτο αυτογκόλ του Ντόσα Τζούνιορ. Ο Πορτογάλος, πολιτογραφημένος Κύπριος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, «εκτελώντας» τον Γιωργαλλίδη σε προσπάθεια του να απομακρύνει.

Ωστόσο οι Κύπριοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν στο 13’ με τον Μυτίδη, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μακρίδη.

Ο άσος της ΑΕΚ Λάρνακας βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, καθώς έφερε… τούμπα το ματς στο 45’ με ωραία κεφαλιά, ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 53ο λεπτό. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ντόσα Τζούνιορ έχασε πέναλτι, ωστόσο η Κύπρος δεν το πλήρωσε, με το 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με τη νίκη, η ομάδα του Χριστοδούλου έφτασε τους 9 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 3η θέση με το Ισραήλ.

Με ανατροπή η Βοσνία


Πίσω τους με ένα βαθμό λιγότερο βρίσκεται η Βοσνία, η οποία κέρδισε με 3-1 το Ισραήλ στη Ζένιτσα και συνεχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος μετά το άσχημο ξεκίνημα.

Το Ισραήλ κατάφερε να προηγηθεί στο 41’ με τον Μπεν Χαίμ, όμως η απάντηση της Βοσνίας ήταν άμεση. Στο 42’ ο Βίσκα «έγραψε» το 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζέκο γύρισε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 75’ ο Βίσκα, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ουαλία 14
2. Βέλγιο 11
----------------------
3. Κύπρος 9
----------------------
4. Ισραήλ 9
5. Βοσνία 8
6. Ανδόρα 0






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.