Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον πάγκο της Σάλκε ο Μπράιτενραϊτερ

Στον πάγκο της Σάλκε ο Μπράιτενραϊτερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2015 19:37
Ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ είναι ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο της Σάλκε. Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους «βασιλικούς μπλε».

Την τεχνική ηγεσία της Σάλκε ανέλαβε ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο μετά από μια καταστροφική σεζόν.

Ο 41χρονος τεχνικός αποχώρησε από τη Πάντερμπορν και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Γερμανός προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 αναλαμβάνοντας την ερασιτεχνική Χάβελσε, με την οποία κέρδισε το Κύπελλο της Κάτω Σαξονίας. Αποχώρησε το 2013 για λογαριασμό της Πάντερμπορν, ομάδα που έφτιαξε το όνομα του στην προπονητική.

Παρά το περιορισμένο μπάτζετ ο Μπράιτενραϊτερ οδήγησε την Πάντερμπορν στην Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως θαύμα στην Γερμανία. Όμως παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν (τον Σεπτέμβριο βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας), ο Γερμανός δεν κατάφερε να τη διατηρήσει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Μπράιτενραϊτερ είναι ο 7ος τεχνικός της Σάλκε τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χορστ Χελντ δήλωσε αισιόδοξος πως ο 41χρονος προπονητής είναι ο κατάλληλος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πιστεύω πως βρήκαμε τον κατάλληλο τεχνικό για την Σάλκε. Μετά την αποχώρηση του Ντι Ματέο, τόνισα ότι περιμένουμε έναν προπονητή που θα παρουσιάσει μια ελκυστική ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα ταιριάζει με τον ενθουσιασμό των οπαδών μας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.