Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόκκινος διάβολος» ο Ντεπάι

«Κόκκινος διάβολος» ο Ντεπάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2015 17:29
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ανακοινώσει εδώ και καιρό τη συμφωνία τους με τον Ολλανδό άσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 4+1 χρόνια.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και με τη… βούλα ο Μέμφις Ντεπάι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε για 4+1 χρόνια.

Ο 21χρονος σημείωσε 28 γκολ και 8 ασίστ σε 40 παιχνίδια με τη φανέλα της Αιντχόβεν και ο ίδιος δήλωσε πως ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, να παίξω για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και να έχω την ευκαιρία να δουλέψω με κάποιον που τον θεωρώ ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου, τον Λουίς Φαν Χάαλ. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ήμουν στην Αϊντχόφεν από 12 ετών και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ήμουν χαρούμενος γι’ αυτό. Τώρα πια έχω μπροστά μου ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι’ αυτό» δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Ντεπάι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.