Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Με το δεξί η Χιλή (video)

Κόπα Αμέρικα: Με το δεξί η Χιλή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2015 08:35
Η Χιλή ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα. Με ανύπαρκτο πέναλτι του Βιδάλ (67’) και γκολ του Βάργκας (84’), οι διοργανωτές κέρδισαν με 2-0 τον Ισημερινό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Σε όλο το ματς έπαιξε ο Νομπόα, αποβλήθηκε στο φινάλε ο Φερνάντες.

Με νίκη ξεκίνησε το Κόπα Αμέρικα η Χιλή, καθώς επικράτησε με 2-0 του Ισημερινού στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Οι Χιλιανοί ξεκίνησαν εξαιρετικά και είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Αλέξις, ο οποίος αστόχησε από κοντά στο 2ο λεπτό και στο 4ο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντομίνγκες. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, όμως στη συνέχεια έριξαν ταχύτητα και ο Ισημερινός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 18’ με πλασέ του Βαλένσια, το οποίο απέκρουσε ο Μπράβο.

Στο 39’ ο Ίσλα είχε σημαντική ευκαιρία για το 1-0, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά και ο Σαμπάολι άλλαξε στο δεύτερο μέρος το σύστημα, γυρνώντας το 3-6-1 σε 4-4-2 με την είσοδο του Βάργκας αντί του Μποσεζούρ.

Η πρώτη ευκαιρία άνηκε στον Ισημερινό με άστοχο σουτ του Βαλένσια από πλεονεκτική θέση (53’), ενώ η απάντηση της Χιλής ήρθε στο 63’, με τον Ντομίνγκες να αποκρούει το δυνατό σουτ του Αλέξις.

Δύο λεπτά μετά ο Βιδάλ έδωσε το προβάδισμα στη Χιλή με ένα πέναλτι που περισσότερο κέρδισε ο ίδιος, παρά του έκανε ο Μπολάνος. Ο Ισημερινός δεν πτοήθηκε, βγήκε μπροστά και είχε δοκάρι στο 82’ με κεφαλιά του Βαλένσια.

Η Χιλή γλίτωσε την ισοφάριση και δύο λεπτά μετά «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ του Βάργκας, ο οποίος σκόραρε από κοντά έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Αλέξις.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι γηπεδούχοι, που ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Φερνάντες (90+3’), πήραν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Αρανγκίζ, Ντίαζ, Βιδάλ, Αλέξις Σάντσες, Μποσεζούρ (46΄Βάργκας), Βαλδίβια (67' M. Φερνάντες)

Ισημερινός: Ντομίνγκες, Αγιοβί, Ατσιλιέρ, Εράσο, Παρέδες, Μαρτίνες (80' Ιμπάρα), Νομπόα, Λάστρα (67' Κινιόνες), Μοντέρο, Βαλένσια, Μπολάνος

1η αγωνιστική

12/6: Χιλή -Ισημερινός 2-0
(67' πεν. Βιδάλ, 84' Βάργκας)

13/6: Μεξικό – Βολιβία (2:30)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.