Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προανήγγειλε μεγάλες μεταγραφές ο πρόεδρος της Σίτι

Προανήγγειλε μεγάλες μεταγραφές ο πρόεδρος της Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2015 15:59
Μεταγραφές υψηλού επιπέδου προανήγγειλε ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Έχουμε γυρίσει τη σελίδα, θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «πολιτών».

Έτοιμη να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η Μάντσεστερ Σίτι, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Καλντούν Αλ Μπουμπάρακ.

Με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας των «πολιτών» προανήγγειλε μεταγραφές υψηλού επιπέδου προκειμένου η Σίτι να επιστρέψει ξανά στο θρόνο της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και να μπορέσει να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Έχουμε έναν ισχυρό πυρήνα εδώ και θέλουμε να τον διατηρήσουμε. Την ίδια στιγμή όμως, θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Θέλουμε μια ομάδα που να είναι σε θέση και να έχει την ικανότητα και την ποιότητα για να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ, να είναι ανταγωνιστική και να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι σε θέση να διανύσει όλη τη διαδρομή σε δύο διοργανώσεις κυπέλλου στην Αγγλία», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Σίτι.

«Νομίζω ότι θα δείτε κάποιες αλλαγές. Θα δείτε κάποιους παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πολύ και ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσουν στην επόμενη πρόκληση τους. Θα μας δείτε στην αγορά, φέρνοντας υψηλής ποιότητας παίκτες που εντάσσονται στο πλαίσιο της φιλοδοξίας που έχουμε αυτό το καλοκαίρι.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ομάδα θα είναι ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική. Είμαι σίγουρος και ενθουσιασμένος για το τι έρχεται το επόμενο έτος. Θέλω να αφήσω την απογοήτευση του περασμένου χρόνου πίσω μου, πίσω από όλους μας. Όλοι έχουμε γυρίσει τη σελίδα. Η ενέργεια αυτή τη στιγμή είναι θετική, η ενέργεια για να βρεθούμε και πάλι στο προσκήνιο, κερδίζοντας την Πρέμιερ Λιγκ και έχοντας μια καλύτερη απόδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη για όλους μας αυτή τη στιγμή
».

Τα χρηματικά ποσά που έχει ξοδέψει η Σίτι σε μεταγραφές από το 2009 (σύνολο 510 εκατ. λίρες):



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.